Terug naar resultaten

Scoop: Commercieel te koop in Antwerpen

€ 95.000
EPC-label CEPCC
40
Omschrijving

Tof atelier van 40 m² in hartje Antwerpen

Vandaag hebben wij goed nieuws voor creatievelingen allerlei, in de vorm van dit unieke atelier. Deze 40 m² vind je terug op het gelijkvloers van een kleinschalig gebouw - in het hartje van Antwerpen, op een steenworp van de Leien, het Stadspark en de Vogelenmarkt. Deze plek draagt ‘creativiteit’ in het DNA – en is ongetwijfeld dé plek waar al jouw wildste ideeën tot leven zullen komen. Kom binnen…

 

Ingemaakte kasten

Eén van de wanden werd omgetoverd tot een walhalla aan ingemaakte kasten: zo voorziet deze kleine ruimte toch heel wat opbergruimte!

 

Ruimte voor keuken

Omdat dit atelier ‘creëren’ hoog in het vaandel draagt, werden er geen onnodige zaken geïnstalleerd: zo heeft de nieuwe eigenaar vrij spel om ermee te doen wat ie wil – én zijn er vierkante meters genoeg vrij om al die kunstwerken (of iets anders) de nodige ruimte te geven. Er is een wasbak en kookvuur voorzien en uiteraard heb je nog de optie om er zelf een ijskast te plaatsen.

 

Toffe tuin

Dit atelier ligt achteraan op het gelijkvloers, en geeft uit op een buitengewoon charmant tuintje van 27 m². Zo geniet je van natuurlijk daglicht, doe je - omringd door die typische Antwerpse kasseien - inspiratie op – en laad je na een dag hard werken even op in je eigen oase. Gezellig!

 

Aparte inkom

Het atelier wordt door een dubbele deur afgesloten van de inkomhal én heeft een aparte inkom waar zich eveneens de elektriciteitskast bevindt. Je hebt hier dus volledige privacy om je creatieve geest zijn gang te laten gaan!

 

Deel van een groter geheel

Dit atelier maakt deel uit van een bescheiden gebouw , waar zich ook een winkel, een appartement en een duplexappartement in bevinden. Leuk weetje om af te ronden: dit atelier ligt in een wijk waar alle straatnamen kunstenaars zijn. Alsof de creativiteit overal rondom je te vinden is!

Handig om weten

Opgelet: dit atelier is geen woonst - wat dus betekent dat je er geen domicilie mag zetten.

Meer weten? Info@ugly.be!

Financieel

Kadastraal inkomen
208 €

Gebouw

Type pand
Commercieel
Subtype
Atelier
Bewoonbare oppervlakte
40 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja
Stad nabij
Ja

Indeling

Toilet
Ja
Kelder
Ja

Comfort

Aansluiting gas
Ja
Aansluiting riolering
Ja
Aansluiting water
Ja

Energie

EPC-label
C
Unieke code EPC
20240129-0003125615-KNR-1
Vervaldatum EPC
29-01-2034

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Atelier
Dagvaarding
Ja
Vonnissen
Nee
Locatie
Lange Leemstraat 94, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden