Huis te koop in Antwerpen met 3 slaapkamers

EPC-label CEPCC
158
37
3
1
Omschrijving

Prachtig handelshuis in hartje van ‘t Stad

Welkom in jouw nieuwe thuis! Deze prachtig gerenoveerde handelswoning is gelegen in de ontzettend gegeerde Brederodewijk op wandelafstand van het bruisende Zuid met tal van leuke bars, top restaurants, musea en trendsetting winkels slechts een steenworp verwijdert. Naast de waanzinnige ligging in het commerciële walhalla aan de leien werd deze herenwoning bovendien prachtig gerenoveerd waarbij de authentieke elementen werden behouden. Achter de karaktervolle gevel met elegante vitrine schuilt er een eigendom dat barst van de mogelijkheden! Dankzij de handelsruimte is het trouwens perfect voor iemand die wonen en werken wil combineren of nog op zoek is naar een interessante investering. Het commercieel gelijkvloers schreeuwt klasse en elegantie uit dankzij de hoge plafonds, mooi lichtinval en retro tegels op de vloer. De trap leidt naar de zonnige leefruimte op de eerste verdieping waar de grote raampartijen, originele bakstenen muren en plancher vloeren zorgen voor een gezellige, warme sfeer met aangrenzend de geïnstalleerde, stijlvolle open keuken. Een verdieping hoger vinden we de riante masterbedroom terug met ensuite badkamer met eveneens een extra slaap- of hobbykamer op de zolderverdieping.

Bijkomende gegevens: Kelder (perfect voor stockage), sanitair voorzien in handelsruimte, zowel hoogrendements- als dubbel glas in PVC, hout of aluminium, verwarming met warmtepomp.

Stedenbouwkundige inlichtingen en bodemattest aawnwezig, asbestattest in aanvraag. Bevindt zich niet in een risicozone voor overstromingen (P- en G-score C). Renovatieverplichting niet van toepassing.

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee
Kadastraal inkomen
897 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Gebouw voor gemengd gebruik
Bewoonbare oppervlakte
158 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
37 m²

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Oppervlakte slaapkamers
14,2 m²; 10,9 m²; 16,6 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Lift
Nee
Zwembad
Nee
Aansluiting gas
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
234
EPC-label
C
Dubbele beglazing
Ja

Ruimtelijke ordening

G(ebouw)-score
C (kleine overstromingskans onder huidig klimaat)
P(erceel)-score
C (kleine overstromingskans onder huidig klimaat)
Overstromingsgevoelig gebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Locatie
Brederodestraat 56, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast