Appartement te koop in Antwerpen met 2 slaapkamers

EPC-label BEPCB
82
2
1
Omschrijving

Recent heerlijk appartement nabij het Stadspark

Op zoek naar een modern en volledig instapklaar appartement op een toplocatie? Dit prachtige appartement, gelegen op de bovenste verdieping, biedt u alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en stijlvol leven. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, perfect voor koppels, of als extra werkruimte/dressing.
De grote ramen in de woonkamer zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de ruimte helder en uitnodigend aanvoelt. Dit draagt bij aan het woonklimaat en gevoel van ruimte. U hoeft niets meer te doen behalve uw koffers uit te pakken en genieten van uw nieuwe woning. De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur, en de badkamer is stijlvol ingericht.
Doordat het appartement op de bovenste verdieping is gelegen, geniet u van extra privacy, u heeft geen bovenburen, wat bijdraagt aan een rustige en serene woonomgeving. Voor berging kan u gebruik maken van de private kelderberging dus ook dat probleem is opgelost.
Bovendien is de locatie perfect: vlakbij het stadspark, ideaal voor ontspannende wandelingen, sporten en recreatie. Daarnaast bevindt het appartement zich in een levendige buurt met alle voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en uitgaansgelegenheden op loopafstand.
Of u nu op zoek bent naar een eerste woning, een plek om uw gezin te laten groeien, of een investering in vastgoed, dit appartement voldoet aan al uw wensen en behoeften. Meer info? www.Walls.be. EPC: 131 kWh/m². Sted.info in aanvraag. C-score: C, G-score: C.

Financieel

Kadastraal inkomen
998 €
Kadastrale info
Consciencestraat 36
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Flat
Bewoonbare oppervlakte
82 m²

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja
School nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Toilet
Ja

Comfort

Aansluiting elektriciteit
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
131
EPC-label
B
Unieke code EPC
2024070716-0003314956-RES-1

Ruimtelijke ordening

G(ebouw)-score
C (kleine overstromingskans onder huidig klimaat)
P(erceel)-score
C (kleine overstromingskans onder huidig klimaat)
Locatie
Consciencestraat 36, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast