Appartement à vendre à Anvers avec 2 chambres

Classe énergétique BEPCB
82
2
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Op zoek naar een modern en volledig instapklaar appartement op een toplocatie? Dit prachtige appartement, gelegen op de bovenste verdieping, biedt u alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en stijlvol leven. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, perfect voor koppels, of als extra werkruimte/dressing.
De grote ramen in de woonkamer zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de ruimte helder en uitnodigend aanvoelt. Dit draagt bij aan het woonklimaat en gevoel van ruimte. U hoeft niets meer te doen behalve uw koffers uit te pakken en genieten van uw nieuwe woning. De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur, en de badkamer is stijlvol ingericht.
Doordat het appartement op de bovenste verdieping is gelegen, geniet u van extra privacy, u heeft geen bovenburen, wat bijdraagt aan een rustige en serene woonomgeving. Voor berging kan u gebruik maken van de private kelderberging dus ook dat probleem is opgelost.
Bovendien is de locatie perfect: vlakbij het stadspark, ideaal voor ontspannende wandelingen, sporten en recreatie. Daarnaast bevindt het appartement zich in een levendige buurt met alle voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en uitgaansgelegenheden op loopafstand.
Of u nu op zoek bent naar een eerste woning, een plek om uw gezin te laten groeien, of een investering in vastgoed, dit appartement voldoet aan al uw wensen en behoeften. Meer info? www.Walls.be. EPC: 131 kWh/m². Sted.info in aanvraag. C-score: C, G-score: C.

Finances

Revenu cadastral
998 €
Informations cadastrales
Consciencestraat 36
Disponibilité
À l’acte

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Flat
Surface
82 m²

Lieu

Transports en commun à proximité
Oui
Autoroute à proximité
Oui
Ecole à proximité
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
2
Nombre de salles de bain
1
Toilette
Oui

Confort

Raccordement électrique
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
131
Classe énergétique
B
Numéro du rapport PEB
2024070716-0003314956-RES-1

Urbanisme

G(bâtiment)-score
C (faible risque d’inondation dans le climat actuel)
P(arcelle)-score
C (faible risque d’inondation dans le climat actuel)
Localité
Consciencestraat 36, 2018 Anvers
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle