Appartement te koop in Antwerpen met 2 slaapkamers

EPC-label DEPCD
200
350
2
2
Omschrijving

Charmant appartement met schitterende stadstuin

Dit prachtige appartement is gelegen op de begane grond van een elegant herenhuis en straalt grandeur uit met zijn indrukwekkende Franse natuurstenen gevel en sfeervolle voortuin. Het appartement zelf biedt een inkomhal, een ruim leef- en eetgedeelte dat naadloos overgaat in een volledig uitgeruste keuken en aparte toegang tot een bijkeuken met aansluitingen. Twee comfortabele slaapkamers met twee badkamers, beide met inloopdouche. Een van de slaapkamers geeft toegang tot een volledig ingerichte comfortabele dressing van 265x215 cm. Deze woning is met liefde onderhouden en voorzien van alle moderne gemakken.
Wat dit appartement echt bijzonder maakt, zijn de prachtige authentieke parket- en mozaïekvloeren, die ongetwijfeld de aandacht trekken. Maar het meest indrukwekkend is de schitterende zuidoostelijke tuin van maar liefst 150 m², een ware oase van rust en groen. In de tuin bevindt zich bovendien een charmant houten dubbelwandig en volledig geïsoleerd tuinhuis, voorzien van water en elektriciteit, dat perfect kan dienen als atelier, kantoor of hobbyruimte. Dit appartement biedt niet alleen een weelderige en stijlvolle leefomgeving, maar ook de mogelijkheid om te genieten van een idyllische buitenruimte. Kortom, een unieke kans om te wonen in een woning met karakter en comfort, omringd door een prachtige tuin

Extra: 
- Gemeenschappelijke kosten: € 456/maand (inclusief verwarming en water)
- Momenteel wordt er vlakbij een parkeerplaats gehuurd aan €65/maand
- Veiligheidsdeur aanwezig 
- Alarmsysteem aanwezig
- Privatieve kelderberging aanwezig

Deze brede laan wordt gekenmerkt door de statige herenhuizen en de luxueuze appartementsgebouwen. Op een boogscheut van het centrum van Antwerpen en toch vlakbij de directe in- en uitvalswegen. In de directe nabijheid van de randparken Nachtegalenpark en Middelheim en Park Den Brandt, het cultuurcentrum De Singel en het Olympisch zwembad Wezenberg. Verder maken de diverse buurtwinkels en restaurants het hier zeer aangenaam wonen.

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
200 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
350 m²
Tuin
Ja

Ligging

Omgeving / buurt
Centraal

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
2
Type badkamer
Douche en ligbad

Comfort

Alarm
Ja
Gepantserde deur
Ja
Aansluiting gas
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
379
EPC-label
D
Unieke code EPC
3.121.731

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Jan van Rijswijcklaan 121, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast