Appartement te koop in Antwerpen met 3 slaapkamers

EPC-label BEPCB
197
3
2
Omschrijving

Luxe appartement met 3 slaapkamers op topligging

Ruim en Luxueus Appartement in Antwerpen

Welkom in dit prachtige appartement te Antwerpen, een perfecte combinatie van comfort en elegantie. Met een bewoonbare oppervlakte van 197m² biedt dit appartement voldoende ruimte voor een luxueuze levensstijl.

Indeling & Faciliteiten

Dit appartement beschikt over drie ruime slaapkamers en twee moderne badkamers, ideaal voor gezinnen of professionals die op zoek zijn naar extra ruimte. De badkamers zijn uitgerust met stijlvolle armaturen en een ruime douche voor ultiem comfort.

De keuken is modern en volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur, perfect voor culinaire liefhebbers. De aangrenzende eetruimte biedt voldoende plaats voor gezellige diners met vrienden en familie. De woonkamer is royaal opgezet en direct verbonden met een ruim terras waar u kunt genieten van een adembenemend uitzicht over de stad. Daarnaast beschikt het gebouw over talrijke voorzieningen zoals liften, een sauna, en een zwembad, waardoor u zich altijd op uw gemak voelt.

Extra Kenmerken

Belangrijk om te weten is dat er bij dit appartement bijhorend een privatieve kelder wordt verkocht voor €6000,00 evenals een garageplaats of garagebox met prijzen variërend tussen de  €20.000,00 en  €30.000,00.

Extra's: 
- Als bewoner heb je de mogelijkheid om een jaarabonnement te nemen voor het gebruik van het zwembad en de sauna voor € 300/jaar.
- Permanent bereikbare conciërge in het gebouw. Ze ontzorgen je van het ontvangen van pakketjes en verzekeren dat het gebouw steeds piekfijn in orde is. 
- Grote fietsenstalling beschikbaar in de ondergrondse garage.
- Toegang tot een lounge en pianobar waar regelmatig kleinschalige concerten gegeven worden voor de bewoners. 

Locatie

De ligging in het hart van Antwerpen zorgt ervoor dat u dicht bij alle belangrijke bezienswaardigheden en voorzieningen zit. Winkels, restaurants en openbaar vervoer zijn allemaal binnen handbereik, waardoor dit appartement een ideale keuze is voor wie alles wil hebben.

Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van dit uitzonderlijke appartement. Contacteer ons vandaag nog voor een bezichtiging!

Financieel

Kadastrale info
2181G2P0107

Gebouw

Type pand
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
197 m²
Staat pand
Nieuwbouw

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Aantal toiletten
3

Comfort

Lift
Ja
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
109
EPC-label
B
Type beglazing
Dubbel glas

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Desguinlei 90 13J, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast