Appartement te koop in Antwerpen met 1 slaapkamer

EPC-label CEPCC
64
1
1
Omschrijving

Charmant gerenoveerd appartement in Résidence Ermitage

Ontdek dit prachtige en lichtrijke appartement aan de Leie in Résidence Ermitage, gelegen tussen het nieuwe en oude justitiepaleis in een elegant en goed onderhouden gebouw. Het appartement is gelegen op de 2e verdieping. Uitnodigende inkomhal met apart toilet. Zonovergoten woonkamer (ca. 21 m²), die is voorzien van een charmant visgraatparket en directe toegang biedt tot een knus terras (ca. 3 m²).
De moderne keuken (ca. 7 m²) is volledig uitgerust met hoogwaardige AEG-apparaten, waaronder een dampkap, koelkast met vriesvak, kookplaat, combi-oven, vaatwasser en wasmachine. Vanuit de keuken bereikt u een tweede intiem terras aan de achterzijde (ca. 2,5 m²), perfect voor een rustig ontbijt in de ochtendzon.
De verzorgde badkamer is stijlvol ingericht met een badkamermeubel en een ligbad met douchemogelijkheid, terwijl het appartement ook beschikt over een apart toilet. Aan de rustige achterzijde bevindt zich een ruime slaapkamer (ca. 15 m²), eveneens met visgraatparket, die een oase van rust biedt.
Voor extra opbergruimte is een persoonlijke kelderberging inclusief, en een fietsenstalling in de kelder. Dit appartement combineert modern comfort met een klassieke charme, en biedt een uitzonderlijke woonervaring aan de prachtige Leie. Dubbele beglazing, elektriciteit conform.

Financieel

Kadastraal inkomen
723 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
64 m²

Ligging

Omgeving / buurt
Centraal; Stadskern
Openbaar vervoer nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
1
Oppervlakte slaapkamer
15 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Parlofoon
Ja
Lift
Ja
Aansluiting gas
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
290
EPC-label
C
Dubbele beglazing
Ja

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Britselei 4 26, 2000 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast