Appartement à vendre à Anvers avec 1 chambre

Classe énergétique CEPCC
64
1
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Ontdek dit prachtige en lichtrijke appartement aan de Leie in Résidence Ermitage, gelegen tussen het nieuwe en oude justitiepaleis in een elegant en goed onderhouden gebouw. Het appartement is gelegen op de 2e verdieping. Uitnodigende inkomhal met apart toilet. Zonovergoten woonkamer (ca. 21 m²), die is voorzien van een charmant visgraatparket en directe toegang biedt tot een knus terras (ca. 3 m²).
De moderne keuken (ca. 7 m²) is volledig uitgerust met hoogwaardige AEG-apparaten, waaronder een dampkap, koelkast met vriesvak, kookplaat, combi-oven, vaatwasser en wasmachine. Vanuit de keuken bereikt u een tweede intiem terras aan de achterzijde (ca. 2,5 m²), perfect voor een rustig ontbijt in de ochtendzon.
De verzorgde badkamer is stijlvol ingericht met een badkamermeubel en een ligbad met douchemogelijkheid, terwijl het appartement ook beschikt over een apart toilet. Aan de rustige achterzijde bevindt zich een ruime slaapkamer (ca. 15 m²), eveneens met visgraatparket, die een oase van rust biedt.
Voor extra opbergruimte is een persoonlijke kelderberging inclusief, en een fietsenstalling in de kelder. Dit appartement combineert modern comfort met een klassieke charme, en biedt een uitzonderlijke woonervaring aan de prachtige Leie. Dubbele beglazing, elektriciteit conform.

Finances

Revenu cadastral
723 €

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Appartement
Surface
64 m²

Lieu

Environs / quartier
Central; Centre ville
Transports en commun à proximité
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
1
Surface chambre
15 m²
Nombre de salles de bain
1

Confort

Parlophone
Oui
Ascenseur
Oui
Raccordement au gaz
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
290
Classe énergétique
C
Double vitrage
Oui

Urbanisme

Intimation en justice
Non
Condamner
Non
Permis de construire
Oui
Localité
Britselei 4 26, 2000 Anvers
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle