Appartement te koop in Antwerpen met 2 slaapkamers

EPC-label AEPCA
109
2
1
Omschrijving

Trendy, duplexappartement met tuin en terras

Welkom in jouw nieuwe thuis! Dit lumineus appartement werd in 2021 volledig gerenoveerd volgens de regels van de kunst met oog voor detail én stijl. Het voldoet dankzij haar A-label uiteraard aan alle, toekomstige energienormen waardoor je zonder stress kan genieten van jouw nieuwe stek. Het geniet bovendien een bijzondere lichtinval en heeft een ideale ligging in de karaktervolle, voormalige Parochiale meisjesschool in het absolute hartje van de stad nabij de Grote Markt met alles wat men maar wensen kan op wandelafstand.

Je betreedt het via de privé voortuinen en kan zo door naar de uiterst zonnige leefruimte met 4,2 meter plafondhoogte en aangrenzend de stijlvolle keuken welke volledig werd voorzien van hedendaags comfort. Langs de trap kan je naar de onderliggende verdieping waar zich nog 2 ruime slaapkamers bevinden met aansluitend de moderne badkamer met ligbad, douche, lavabo en toilet. Ook hier is er een gezellige buitenruimte terug te vinden van 8m² naast de ontzettend gezellige voortuin van 20m² waar men zich rustig kan terugtrekken middenin de bruisende stad.

Bijkomende gegevens: Ingemaakte kasten, fietsenberging, maandelijkse kosten: +- € 150, individuele centrale verwarming (vloerverwarming met warmtepomp)

Stedenbouwkundige inlichtingen, blanco bodem – en blanco asbestattest voorhanden. Bevindt zich niet in een risicozone voor overstromingen (P- en G-score C). Renovatieverplichting niet van toepassing.

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee
Kadastraal inkomen
1.387 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Duplex
Bewoonbare oppervlakte
109 m²

Terrein

Tuin
Ja

Ligging

Omgeving / buurt
Centraal; Stadskern
Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Oppervlakte slaapkamers
20 m²; 8 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Videofoon
Ja
Lift
Ja
Gepantserde deur
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
76
EPC-label
A
Dubbele beglazing
Ja

Ruimtelijke ordening

Bodemattest
Ja
G(ebouw)-score
C (kleine overstromingskans onder huidig klimaat)
P(erceel)-score
C (kleine overstromingskans onder huidig klimaat)
Locatie
Nosestraat 4, 2000 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast