Commercieel te huur in Sint-Denijs-Westrem

€ 25.000
2.000
2.000
Omschrijving

2.000 m² duurzame kantoren aan The Loop op amper 2 km van het knooppunt E40/E17

Fenomenaal gelegen kantoren met een oppervlakte van 2.000 m² (en meer) te huur aan The Loop, op amper 2 km van het knooppunt E40/E17 en nabij de R4 te Zwijnaarde. Deze unieke locatie zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid, zowel met de wagen als het openbaar vervoer, en ligt op slechts enkele minuten van het centrum van Gent.

De instapklare kantoren bevinden zich in twee kwalitatieve nieuwbouw BEN-kantoorgebouwen, waarvan het ene gebouw vier verdiepingen heeft en het andere vijf verdiepingen. Elk van deze verdiepingen wordt volledig verhuurd, waardoor u kunt profiteren van een ruim en efficiënt ingericht werkoppervlak. 
De gebouwen zijn verbonden door een centraal gelegen middenplein, dat  sfeervol en modern is ingericht als ontspanningszone.
Een van de absolute troeven van dit project is de duurzaamheid. De kantoren zijn uitgerust met een combinatie van innovatieve technologieën zoals een PV-installatie, geothermie, klimaatplafonds en DALI-gestuurde verlichting. Bovendien zijn er geen fossiele brandstoffen aanwezig.
Verder beschikken de gebouwen over ruime parkeermogelijkheden, wat een groot pluspunt is voor zowel werknemers als bezoekers.

De kantoren zijn onmiddellijk beschikbaar. Vestig uw bedrijf in deze uitzonderlijke omgeving en geniet van alle voordelen die deze toplocatie te bieden heeft. Voor meer informatie of een vrijblijvend plaatsbezoek kunt u contact opnemen met PANORAMA B2B GENT KANTOREN op 09 225 09 02.

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
12 €

Gebouw

Type pand
Commercieel
Subtype
Kantoorgebouw
Bewoonbare oppervlakte
2.000 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
2.000 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
0
Aantal badkamers
0
Aantal toiletten
0

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
1
E-peil
0
CO²-uitstoot
0 kg/kWh

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Beschermd erfgoed
Nee
Locatie
Poortakkerstraat 59, 9051 Sint-Denijs-Westrem
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden