Commercieel te huur in Sint-Denijs-Westrem

€ 20.625
EPC-label AEPCA
2.500
2.500
Omschrijving

1.500 m² nieuwbouw kantoren aan Kortrijksesteenweg Sint-Denijs-Westrem

Hoogwaardige kantoorruimte van 1.500 m² te huur op een absolute toplocatie, direct gelegen aan de E40 en op wandelafstand van de tramhalte richting Gent-Sint-Pieters station. Deze unieke locatie zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid, zowel voor automobilisten als voor wie gebruik maakt van het openbaar vervoer, wat het kantoor aantrekkelijk maakt voor bedrijven die hun werknemers en klanten een vlotte toegang willen bieden.

Dit instapklare kantoor, gelegen op de bovenste verdieping van het gebouw, biedt een scala aan moderne voorzieningen die bijdragen aan een comfortabele en efficiënte werkomgeving. Zo zijn er douches en een droogruimte aanwezig, ideaal voor werknemers die fietsen naar het werk of graag sporten tijdens de middagpauze. Bij binnenkomst worden bezoekers verwelkomd in een indrukwekkende inkomhal, wat bijdraagt aan een professionele uitstraling. De aanwezigheid van een Bringme-service zorgt ervoor dat pakketten gemakkelijk ontvangen en verzonden kunnen worden, zonder onderbrekingen in de werkdag.

Daarnaast is er een prachtige daktuin met terras, die uitnodigt tot ontspanning of informele meetings in een aangename buitenomgeving. Het kantoor heeft een ruime parkeerratio voor zowel werknemers als bezoekers. Andere kantooroppervlakten in hetzelfde gebouw zijn eveneens beschikbaar.

Deze kantoorruimte is onmiddellijk beschikbaar. Voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek, neem contact op met PANORAMA B2B GENT KANTOREN via 09 225 09 02.

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
14 €

Gebouw

Type pand
Commercieel
Subtype
Kantoorgebouw
Bewoonbare oppervlakte
2.500 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
2.500 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
0
Aantal badkamers
0
Aantal toiletten
0

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
1
EPC-label
A
Unieke code EPC
44021-G-DBA_2017021480/EP16647/A001/D01/SD001

Ruimtelijke ordening

Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
P(erceel)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Kortrijksesteenweg 1072, 9051 Sint-Denijs-Westrem
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden