Appartement te huur in Oostende met 2 slaapkamers

€ 990
90
90
2
Omschrijving

Klassevol appartement met prachtige verzichten te huur in Oostende!

Dit prachtige hoek appartement, gelegen in de prestigieuze Hendrik Serruyslaan, biedt een uitzonderlijke woonervaring in het hart van Oostende. Met een adembenemend uitzicht op zowel het stadhuis als het prachtige Leopoldpark, combineert dit appartement stedelijke elegantie met een oase van groen.

Bij binnenkomst wordt je onmiddellijk getroffen door de hoogwaardige afwerking en het oog voor detail dat in elk aspect van dit appartement terug te vinden is. Gebouwd met enkel de meest kwaliteitsvolle en duurzame materialen, straalt dit appartement luxe en verfijning uit. De standingvolle residentie waarin het appartement zich bevindt, is uitgerust met een recent vernieuwde lift die je moeiteloos naar de woonruimte brengt.

De ruime living, voorzien van een stijlvolle parketvloer, is een perfecte mix van klassieke charme en modern comfort. De gaskachel zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer, terwijl de grote ramen een weids uitzicht bieden over de stad en het park. De keuken is praktisch en volledig uitgerust, met ingemaakte kasten, een vaatwasser en een wasmachine, waardoor elke ruimte optimaal benut wordt.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, beide voorzien van prachtige ingemaakte kasten die niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook zeer functioneel zijn. Elke kamer biedt een rustgevende plek om te ontspannen, terwijl de hoogwaardige afwerking en aandacht voor detail bijdragen aan een luxueuze woonervaring.

Onmiddellijk beschikbaar.

Maandelijkse lasten 100€ voor algemene delen.

Bezoeken kan via marie@immofrancois.be.

Financieel

Beschikbaar vanaf
01-09-2024

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
90 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
90 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
2

Comfort

Lift
Ja

Energie

Unieke code EPC
in aanvraag
Locatie
Hendrik Serruyslaan 72, 8400 Oostende
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden