Appartement te huur in Oostende met 1 slaapkamer

€ 1.100
EPC-label AEPCA
73
1
1
Omschrijving

RESIDENTIE CENTRAL PARK TOWER

Dit schitterende nieuwbouwappartement op de Hendrik Baelskaai biedt een luxueuze en moderne woonervaring. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer die naadloos overgaat in een volledig uitgeruste open keuken. Vanuit de woonkamer en de slaapkamer heeft u toegang tot een riant terras, waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van het buitenleven.
De keuken is van alle gemakken voorzien en grenst aan een praktische berging met aansluiting voor de wasmachine, wat voor extra comfort zorgt. De slaapkamer biedt eveneens toegang tot het terras, waardoor u elke ochtend kunt ontwaken met een frisse bries en een prachtig uitzicht. De badkamer is modern ingericht en uitgerust met een inloopdouche, een stijlvolle lavabo en een toilet.
Het gebouw zelf biedt een scala aan faciliteiten die uw wooncomfort aanzienlijk verhogen. Er is een lift aanwezig, evenals een fitnessruimte en een binnenzwembad die exclusief toegankelijk zijn voor de bewoners van de residentie. Als extraatje is er een individuele kelder en een ondergrondse binnenstaanplaats inbegrepen in de huurprijs, wat zorgt voor extra opbergruimte en parkeergemak.
Dit prachtige appartement is onmiddellijk beschikbaar en wordt aangeboden voor een huurprijs van 1100 euro per maand, met een bijkomend voorschot van 75 euro voor de algemene onkosten. Kortom, een ideale woonruimte voor wie op zoek is naar luxe, comfort en moderne voorzieningen op een toplocatie.

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Maandelijkse kosten (€/maand)
50 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Nieuw gebouw
Ja

Terrein

Perceeloppervlakte
72,7 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
0

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
62
EPC-label
A
Unieke code EPC
3.308.057
Locatie
Victorialaan 25 06.06, 8400 Oostende
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden