Terug naar resultaten

Scoop: Huis te huur in Geel met 4 slaapkamers

Poiel 85, 2440 Geel
€ 1.390
BEPCB
272
4
2
Omschrijving

Prachtige recente woning met landelijk uitzicht

Bij binnenkomst in deze ruime en energiezuinige woning komt u terecht in een sfeervolle inkomhal met een mooie eiken trap. De inkomhal leidt ons naar de indrukwekkende leefruimte, die door grote raampartijen baadt in natuurlijk licht en een schitterend uitzicht biedt op de tuin en de omliggende weilanden.

De mooie keuken sluit naadloos aan op de leefruimte en is uitgerust met hoogwaardige toestellen, waaronder een combi-oven, een oven, een koelkast, een vaatwasser, een inductiekookplaat en een dampkap. Voor extra comfort zijn er elektrische rolluiken in de hele woning.

Op het gelijkvloers vindt u een ruime slaapkamer, een moderne badkamer met bad, douche en toilet, evenals een inpandige garage met extra opslagruimte. De grote ingebouwde kasten in de aparte opslagruimte bieden extra opbergruimte. Tot slot is er op het gelijkvloers ook een gastentoilet voorzien.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een tweede badkamer met dezelfde hoogwaardige voorzieningen als beneden. Daarnaast is er een technische ruimte, waar onder andere de zonneboiler is geïnstalleerd. Deze ruimte geeft via een trap toegang tot een zeer ruime zolder.

De woning beschikt over een grote, zonnige tuin met een tuinhuis. Verder zijn er buiten meerdere parkeerplaatsen en is de woning uitgerust met gasverwarming en vloerverwarming voor maximaal comfort.

Onmiddellijk beschikbaar

Troeven:
- Rustige omgeving en prachtig uitzicht
- 4 Slaapkamers
- 2 Badkamers
- Elektrische rolluiken
- Vloerverwarming
- Energiezuinig
- Regenwaterrecuperatie
- Ruime zolder
- Vliegenramen geïnstalleerd

Heb je interesse? Vraag uw bezoek aan via onze website https://www.immovl.be/te-huur/list en druk op de knop 'IK WENS EEN BEZOEK'.

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
272 m²

Terrein

Tuin
Ja

Ligging

Omgeving / buurt
Landelijk

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Type badkamer
Douche en ligbad

Comfort

Videofoon
Ja
Lift
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
103
EPC-label
B
Unieke code EPC
13008-G-2014/00287/EP2357/A001/D01/SD001
Locatie
Poiel 85, 2440 Geel
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden