Back to results

Scoop: House for rent in Geel with 4 bedrooms

Poiel 85, 2440 Geel
€1,390
BEPCB
272
4
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Bij binnenkomst in deze ruime en energiezuinige woning komt u terecht in een sfeervolle inkomhal met een mooie eiken trap. De inkomhal leidt ons naar de indrukwekkende leefruimte, die door grote raampartijen baadt in natuurlijk licht en een schitterend uitzicht biedt op de tuin en de omliggende weilanden.

De mooie keuken sluit naadloos aan op de leefruimte en is uitgerust met hoogwaardige toestellen, waaronder een combi-oven, een oven, een koelkast, een vaatwasser, een inductiekookplaat en een dampkap. Voor extra comfort zijn er elektrische rolluiken in de hele woning.

Op het gelijkvloers vindt u een ruime slaapkamer, een moderne badkamer met bad, douche en toilet, evenals een inpandige garage met extra opslagruimte. De grote ingebouwde kasten in de aparte opslagruimte bieden extra opbergruimte. Tot slot is er op het gelijkvloers ook een gastentoilet voorzien.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een tweede badkamer met dezelfde hoogwaardige voorzieningen als beneden. Daarnaast is er een technische ruimte, waar onder andere de zonneboiler is geïnstalleerd. Deze ruimte geeft via een trap toegang tot een zeer ruime zolder.

De woning beschikt over een grote, zonnige tuin met een tuinhuis. Verder zijn er buiten meerdere parkeerplaatsen en is de woning uitgerust met gasverwarming en vloerverwarming voor maximaal comfort.

Onmiddellijk beschikbaar

Troeven:
- Rustige omgeving en prachtig uitzicht
- 4 Slaapkamers
- 2 Badkamers
- Elektrische rolluiken
- Vloerverwarming
- Energiezuinig
- Regenwaterrecuperatie
- Ruime zolder
- Vliegenramen geïnstalleerd

Heb je interesse? Vraag uw bezoek aan via onze website https://www.immovl.be/te-huur/list en druk op de knop 'IK WENS EEN BEZOEK'.

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
272 m²

Terrain

Garden
Yes

Location

Surroundings / neighbourhood
Rural

Layout

Number of bedrooms
4
Number of bathrooms
2
Bathroom type
Shower and bath

Comfort

Videophone
Yes
Lift
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
103
EPC label
B
Unique code EPC
13008-G-2014/00287/EP2357/A001/D01/SD001
Location
Poiel 85, 2440 Geel
Also interesting for you
View similar properties