Maison à vendre à Saint-Nicolas avec 4 chambres

Classe énergétique DEPCD
220
1.108
4
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Een karaktervolle woning uit de jaren '60 met charmante details en het aangename leefcomfort. Gelegen op een toplocatie, nabij de E17, N70 en N16, het Waasland Shoppingcentrum, scholen en openbaar vervoer, vind je hier de perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid.

De woning bevindt zich aan het begin van een doodlopende straat, omgeven door groen. Bij het binnenkomen in de royale inkomhal word je verwelkomd door een stijlvolle trap die de charme van de woning meteen onderstreept. Voorzien van een ruime vestiaire en een gastentoilet.

De leefruimte, badend in het licht, is slim ingedeeld in een gezellige woonkamer en een eetkamer, gescheiden door een sfeervolle open haard. Of je nu geniet van een rustige avond bij het haardvuur of een etentje met vrienden, deze ruimte biedt alle mogelijkheden.

Vooraan in de woning vind je een kamer die perfect dienst kan doen als bureau, speelkamer of hobbyruimte. Het panoramische uitzicht op de voor- en zijtuin maakt dit een plek waar je graag tijd doorbrengt, of je nu werkt, speelt of ontspant.

De keuken is vernieuwd en uitgerust met voorzieningen zoals een oven, dubbele lavabo en keramische kookplaat. Terwijl je de afwas doet, geniet je van een prachtig zicht op de tuin – een klein detail dat het dagelijkse leven net dat tikkeltje aangenamer maakt. Aangrenzend vind je een praktische wasruimte met directe toegang tot de tuin, ideaal om je wasrek buiten te zetten op een zonnige dag.

Voor je wagen is er een inpandige garage voorzien, waar je veilig kunt parkeren en extra opbergruimte hebt voor fietsen of tuinmateriaal.
De tuin zelf is een waar paradijs, met veel zon en schaduw. Hier kun je heerlijk buiten genieten of een ontspannen wandeling maken door je eigen stukje natuur.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers, elk met een eigen sfeer, en een typische sixties badkamer die perfect bewaard is gebleven. De grote zolder biedt een zee aan opbergruimte.

Kortom, deze woning combineert de charme van de jaren '60 met moderne comfort en een unieke, groene ligging. Perfect voor wie rustig wil wonen, maar toch overal dichtbij wil zijn. 

Graag meer info of een vrijblijvend bezoek? Contacteer ons via lena@claves.be of 03 502 98 74.

Stedenbouw in aanvraag.

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non
Prix/m²
396 €

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
220 m²

Terrain

Surface de la parcelle
1.108 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle à caractère rural
Jardin
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
4
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
1

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Non
Vidéophone
Non

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
356
Classe énergétique
D
Numéro du rapport PEB
20240712-0003302971-RES-1

Urbanisme

Permis de lotissement
Non
Droit de préemption
Non
G(bâtiment)-score
A (pas d’inondation modélisée)
Localité
Heimolenstraat 28, 9100 Saint-Nicolas
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle