House for sale in Sint-Niklaas with 4 bedrooms

EPC label DEPCD
220
1.108
4
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Een karaktervolle woning uit de jaren '60 met charmante details en het aangename leefcomfort. Gelegen op een toplocatie, nabij de E17, N70 en N16, het Waasland Shoppingcentrum, scholen en openbaar vervoer, vind je hier de perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid.

De woning bevindt zich aan het begin van een doodlopende straat, omgeven door groen. Bij het binnenkomen in de royale inkomhal word je verwelkomd door een stijlvolle trap die de charme van de woning meteen onderstreept. Voorzien van een ruime vestiaire en een gastentoilet.

De leefruimte, badend in het licht, is slim ingedeeld in een gezellige woonkamer en een eetkamer, gescheiden door een sfeervolle open haard. Of je nu geniet van een rustige avond bij het haardvuur of een etentje met vrienden, deze ruimte biedt alle mogelijkheden.

Vooraan in de woning vind je een kamer die perfect dienst kan doen als bureau, speelkamer of hobbyruimte. Het panoramische uitzicht op de voor- en zijtuin maakt dit een plek waar je graag tijd doorbrengt, of je nu werkt, speelt of ontspant.

De keuken is vernieuwd en uitgerust met voorzieningen zoals een oven, dubbele lavabo en keramische kookplaat. Terwijl je de afwas doet, geniet je van een prachtig zicht op de tuin – een klein detail dat het dagelijkse leven net dat tikkeltje aangenamer maakt. Aangrenzend vind je een praktische wasruimte met directe toegang tot de tuin, ideaal om je wasrek buiten te zetten op een zonnige dag.

Voor je wagen is er een inpandige garage voorzien, waar je veilig kunt parkeren en extra opbergruimte hebt voor fietsen of tuinmateriaal.
De tuin zelf is een waar paradijs, met veel zon en schaduw. Hier kun je heerlijk buiten genieten of een ontspannen wandeling maken door je eigen stukje natuur.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers, elk met een eigen sfeer, en een typische sixties badkamer die perfect bewaard is gebleven. De grote zolder biedt een zee aan opbergruimte.

Kortom, deze woning combineert de charme van de jaren '60 met moderne comfort en een unieke, groene ligging. Perfect voor wie rustig wil wonen, maar toch overal dichtbij wil zijn. 

Graag meer info of een vrijblijvend bezoek? Contacteer ons via lena@claves.be of 03 502 98 74.

Stedenbouw in aanvraag.

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Price/m²
396 €

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
220 m²

Terrain

Plot size
1.108 m²
Most recent urban destination
Residential area with rural character
Garden
Yes

Layout

Number of bedrooms
4
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1

Comfort

Home automation
No
Parlophone
No
Videophone
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
356
EPC label
D
Unique code EPC
20240712-0003302971-RES-1

Urban planning

Subdivision permit
No
Pre-emption right
No
G-score (building score)
A (no flood modeled)
Location
Heimolenstraat 28, 9100 Sint-Niklaas
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan