Maison à vendre à Gand avec 5 chambres

Classe énergétique EEPCE
238
185
5
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
We presenteren deze charmante burgerwoning, gelegen aan de Voskenslaan te Gent. De woning biedt een grondoppervlakte van 185 m² en een bewoonbare oppervlakte van 238 m², ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en comfort.

Bij het betreden van de woning komt u binnen in een ruime inkomhal, die verder leidt naar een royale leefruimte. De aangrenzende keuken, met een oppervlakte van 33,69m², is uitzonderlijk ruim en perfect voor culinaire liefhebbers. Een unieke eigenschap is de voormalige veranda, die nu naadloos geïntegreerd is in de leefruimte. Achter de keuken bevinden zich twee praktische bergruimtes, waarvan één directe toegang biedt tot de gezellige stadstuin.

Op de eerste verdieping vindt u de badkamer, samen met twee ruime slaapkamers van respectievelijk 16 m² en 17 m². De tweede verdieping herbergt nog eens twee slaapkamers van 14 m² en 10m², evenals een vijfde kamer die toegang biedt tot de zolder. Deze zolder, met een oppervlakte van 24 m².

De woning beschikt ook over een kelder, die extra bergruimte biedt. Een bijzondere troef is de tuin, midden in de stad. Vanuit de tuin heeft u toegang tot een garage, bereikbaar via de Maaltebruggestraat. Hoewel de garage niet bij de woning is inbegrepen, is er de mogelijkheid om het huurcontract over te nemen voor €85 per maand.

De ligging van deze woning is bijzonder gunstig. De Voskenslaan in Gent biedt een ideale uitvalsbasis, op slechts vijf minuten rijafstand van de belangrijkste toegangswegen in en uit de stad. Voor de deur vindt u een Delhaize, diverse scholen, en het station is op wandelafstand bereikbaar.

Met zijn ruime leefruimtes, praktische indeling en uitstekende locatie is deze woning een ware parel in het hart van Gent. Na enkele opfrissingswerken kan dit huis uitgroeien tot een droomwoning in het centrum van de stad.

Voor meer informatie of een bezoek, kan u surfen naar de website www.voskenslaan434.rosseel.be

Finances

Revenu cadastral
1.038 €
Informations cadastrales
Gent, Afdeling 9, Sectie I
Disponibilité
À l’acte

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
238 m²

Terrain

Surface de la parcelle
185 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Jardin
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
5
Nombre de salles de bain
1
Cuisine
Oui

Confort

Volets
Oui
Raccordement électrique
Oui
Raccordement au gaz
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
419
Classe énergétique
E
Numéro du rapport PEB
20231231-0003096590-RES-1

Urbanisme

Intimation en justice
Pas de correction juridique ou mesure administrative imposée
Permis de construire
Oui
Permis de lotissement
Non

Médias et téléchargements

Vidéo
https://nodalview.com/s/0xWycTlpr3A8pzCDAYXDfp
Localité
Voskenslaan 434, 9000 Gand
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle