House for sale in Ghent with 5 bedrooms

EPC label EEPCE
238
185
5
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
We presenteren deze charmante burgerwoning, gelegen aan de Voskenslaan te Gent. De woning biedt een grondoppervlakte van 185 m² en een bewoonbare oppervlakte van 238 m², ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en comfort.

Bij het betreden van de woning komt u binnen in een ruime inkomhal, die verder leidt naar een royale leefruimte. De aangrenzende keuken, met een oppervlakte van 33,69m², is uitzonderlijk ruim en perfect voor culinaire liefhebbers. Een unieke eigenschap is de voormalige veranda, die nu naadloos geïntegreerd is in de leefruimte. Achter de keuken bevinden zich twee praktische bergruimtes, waarvan één directe toegang biedt tot de gezellige stadstuin.

Op de eerste verdieping vindt u de badkamer, samen met twee ruime slaapkamers van respectievelijk 16 m² en 17 m². De tweede verdieping herbergt nog eens twee slaapkamers van 14 m² en 10m², evenals een vijfde kamer die toegang biedt tot de zolder. Deze zolder, met een oppervlakte van 24 m².

De woning beschikt ook over een kelder, die extra bergruimte biedt. Een bijzondere troef is de tuin, midden in de stad. Vanuit de tuin heeft u toegang tot een garage, bereikbaar via de Maaltebruggestraat. Hoewel de garage niet bij de woning is inbegrepen, is er de mogelijkheid om het huurcontract over te nemen voor €85 per maand.

De ligging van deze woning is bijzonder gunstig. De Voskenslaan in Gent biedt een ideale uitvalsbasis, op slechts vijf minuten rijafstand van de belangrijkste toegangswegen in en uit de stad. Voor de deur vindt u een Delhaize, diverse scholen, en het station is op wandelafstand bereikbaar.

Met zijn ruime leefruimtes, praktische indeling en uitstekende locatie is deze woning een ware parel in het hart van Gent. Na enkele opfrissingswerken kan dit huis uitgroeien tot een droomwoning in het centrum van de stad.

Voor meer informatie of een bezoek, kan u surfen naar de website www.voskenslaan434.rosseel.be

Financial

Cadastral income
1.038 €
Cadastral info
Gent, Afdeling 9, Sectie I
Availability
From deed

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
238 m²

Terrain

Plot size
185 m²
Most recent urban destination
Residential area
Garden
Yes

Layout

Number of bedrooms
5
Number of bathrooms
1
Kitchen
Yes

Comfort

Shutters
Yes
Electricity connection
Yes
Gas connection
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
419
EPC label
E
Unique code EPC
20231231-0003096590-RES-1

Urban planning

Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
Yes
Subdivision permit
No

Media & downloads

Video
https://nodalview.com/s/0xWycTlpr3A8pzCDAYXDfp
Location
Voskenslaan 434, 9000 Ghent
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan