Maison à vendre à Courtrai avec 3 chambres

Classe énergétique DEPCD
3
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Investeer in Kortrijk!

Deze fantastische opbrengsteigendom biedt niet alleen een solide investering, maar ook een geweldige kans om te profiteren van de groeiende vastgoedmarkt in Kortrijk. Gelegen op slechts een steenworp afstand van winkels, restaurants en openbaar vervoer, is dit een gewilde locatie voor huurders.

Drie appartementen, één geweldige investering!

Elk appartement beschikt over een comfortabele indeling met één slaapkamer, perfect voor alleenstaanden, een koppel of jonge professionals. De moderne voorzieningen zorgen voor een aantrekkelijke leefomgeving die huurders zeker zullen waarderen.

Stabiele opbrengst, betrouwbaar rendement!

Met drie afzonderlijke eenheden geniet u van meerdere inkomstenstromen, waardoor uw investering stevig verankerd is. De constante vraag naar huurwoningen in Kortrijk garandeert een continue bezetting en een aantrekkelijk rendement op uw investering.

Geniet van het beste van Kortrijk!

Ontdek de charme van deze levendige stad, met zijn historische bezienswaardigheden, bruisende culturele scene en gezellige sfeer. Als eigenaar van deze opbrengsteigendom bent u verzekerd van een stukje van deze geweldige gemeenschap.

Mis deze unieke kans niet om te investeren in het bloeiende vastgoed van Kortrijk. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en plan een bezichtiging om deze prachtige opbrengsteigendom zelf te ervaren!

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
État du bâtiment
Bon état

Aménagement

Nombre de chambres
3

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
306
Classe énergétique
D
Numéro du rapport PEB
20210402-0002396277-RES-1

Urbanisme

Intimation en justice
Non
Permis de construire
Non
Permis de lotissement
Non
Localité
Spinnerijkaai 33, 8500 Courtrai
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle