House for sale in Kortrijk with 3 bedrooms

EPC label DEPCD
3
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Investeer in Kortrijk!

Deze fantastische opbrengsteigendom biedt niet alleen een solide investering, maar ook een geweldige kans om te profiteren van de groeiende vastgoedmarkt in Kortrijk. Gelegen op slechts een steenworp afstand van winkels, restaurants en openbaar vervoer, is dit een gewilde locatie voor huurders.

Drie appartementen, één geweldige investering!

Elk appartement beschikt over een comfortabele indeling met één slaapkamer, perfect voor alleenstaanden, een koppel of jonge professionals. De moderne voorzieningen zorgen voor een aantrekkelijke leefomgeving die huurders zeker zullen waarderen.

Stabiele opbrengst, betrouwbaar rendement!

Met drie afzonderlijke eenheden geniet u van meerdere inkomstenstromen, waardoor uw investering stevig verankerd is. De constante vraag naar huurwoningen in Kortrijk garandeert een continue bezetting en een aantrekkelijk rendement op uw investering.

Geniet van het beste van Kortrijk!

Ontdek de charme van deze levendige stad, met zijn historische bezienswaardigheden, bruisende culturele scene en gezellige sfeer. Als eigenaar van deze opbrengsteigendom bent u verzekerd van een stukje van deze geweldige gemeenschap.

Mis deze unieke kans niet om te investeren in het bloeiende vastgoed van Kortrijk. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en plan een bezichtiging om deze prachtige opbrengsteigendom zelf te ervaren!

Building

Type of property
House
Subtype
House
State building
Good

Layout

Number of bedrooms
3

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
306
EPC label
D
Unique code EPC
20210402-0002396277-RES-1

Urban planning

Summons
No
Building permit
No
Subdivision permit
No
Location
Spinnerijkaai 33, 8500 Kortrijk
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan