Appartement à vendre à Ostende avec 2 chambres

Classe énergétique BEPCB
98
123
2
1
Description

Luxueus Appartement met Adembenemend Uitzicht op de Jachthaven van Oostende

Schitterend en lichtrijk appartement met een ruim terras en adembenemend zicht op de jachthaven van Oostende. Dit prachtige appartement bevindt zich in de stijlvolle Residentie ICON III, gelegen naast de jachthaven en aan het begin van de levendige winkelstraten. Op de 9e verdieping geniet u van exclusief wonen en een panoramisch uitzicht dat u elke dag opnieuw zal verbazen. De residentie werd in 2012 gebouwd met duurzame en hoogwaardige materialen, wat het geheel een verfijnde uitstraling geeft. 

Dit instapklare, recent afgewerkte appartement is ideaal voor wie houdt van het leven aan zee. Het biedt een unieke combinatie van stedelijke dynamiek en het rustgevende uitzicht op het water. Het appartement is gelegen op de 9e verdieping en is eenvoudig te bereiken met de lift. Bij binnenkomst via de ruime inkomhal treft u een gastentoilet en een handige wasruimte waar je aansluiting hebt voor wasmachine en waar de HR-ketel is geïnstalleerd. 

De ruime en lichtrijke leefruimte biedt een spectaculair uitzicht en een overvloed aan natuurlijk licht. De open keuken, uitgevoerd in massieve eik met een werkblad van natuursteen, is volledig uitgerust met hoogwaardige ingebouwde toestellen, waaronder een koelkast, vaatwasser, gasfornuis en combi-oven van het merk ATAG. Tijdens het koken geniet u van het prachtige uitzicht over de jachthaven en de stad Oostende.

Het appartement beschikt verder over twee ruime slaapkamers en een luxueuze afgewerkte badkamer, voorzien van een jet-massagedouche en een design lavabomeubel. Vloerverwarming zorgt voor extra comfort en warmte doorheen de woning.

In het gebouw is een fietsenberging en afvalberging aanwezig. Mogelijkheid om ruime garagebox mee te kopen. 

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non
Prix/m²
3.659 €

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Appartement
Surface
98 m²

Terrain

Surface de la parcelle
123 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle

Aménagement

Nombre de chambres
2
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
2

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Oui
Vidéophone
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
116
Classe énergétique
B
Niveau E
0

Urbanisme

Permis de lotissement
Non
Droit de préemption
Non
Patrimoine protégé
Non
Localité
Vrijhavenstraat 40 0904, 8400 Ostende
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle