Apartment for sale in Ostend with 2 bedrooms

EPC label BEPCB
98
123
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Schitterend en lichtrijk appartement met een ruim terras en adembenemend zicht op de jachthaven van Oostende. Dit prachtige appartement bevindt zich in de stijlvolle Residentie ICON III, gelegen naast de jachthaven en aan het begin van de levendige winkelstraten. Op de 9e verdieping geniet u van exclusief wonen en een panoramisch uitzicht dat u elke dag opnieuw zal verbazen. De residentie werd in 2012 gebouwd met duurzame en hoogwaardige materialen, wat het geheel een verfijnde uitstraling geeft. 

Dit instapklare, recent afgewerkte appartement is ideaal voor wie houdt van het leven aan zee. Het biedt een unieke combinatie van stedelijke dynamiek en het rustgevende uitzicht op het water. Het appartement is gelegen op de 9e verdieping en is eenvoudig te bereiken met de lift. Bij binnenkomst via de ruime inkomhal treft u een gastentoilet en een handige wasruimte waar je aansluiting hebt voor wasmachine en waar de HR-ketel is geïnstalleerd. 

De ruime en lichtrijke leefruimte biedt een spectaculair uitzicht en een overvloed aan natuurlijk licht. De open keuken, uitgevoerd in massieve eik met een werkblad van natuursteen, is volledig uitgerust met hoogwaardige ingebouwde toestellen, waaronder een koelkast, vaatwasser, gasfornuis en combi-oven van het merk ATAG. Tijdens het koken geniet u van het prachtige uitzicht over de jachthaven en de stad Oostende.

Het appartement beschikt verder over twee ruime slaapkamers en een luxueuze afgewerkte badkamer, voorzien van een jet-massagedouche en een design lavabomeubel. Vloerverwarming zorgt voor extra comfort en warmte doorheen de woning.

In het gebouw is een fietsenberging en afvalberging aanwezig. Mogelijkheid om ruime garagebox mee te kopen. 

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Price/m²
3.659 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
98 m²

Terrain

Plot size
123 m²
Most recent urban destination
Residential area

Layout

Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Number of toilets
2

Comfort

Home automation
No
Parlophone
Yes
Videophone
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
116
EPC label
B
E-level
0

Urban planning

Subdivision permit
No
Pre-emption right
No
Protected heritage
No
Location
Vrijhavenstraat 40 0904, 8400 Ostend
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan