Appartement à vendre à Blankenberge avec 1 chambre

Classe énergétique CEPCC
57
59
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Dit charmante appartement met één slaapkamer bevindt zich op de tweede verdieping van een kleinschalige residentie met slechts drie bewoners, gelegen aan de Koninginlaan 18 te Blankenberge. Deze gunstig gelegen woonst, in een rustige éénrichtingsstraat nabij het station, biedt een ideale mix van comfort, functionaliteit en investeringspotentieel.

Bij binnenkomst worden we verwelkomd in een ruime inkomhal, die toegang verleent tot een multifunctionele ruimte. Deze kan perfect dienst doen als bureau, dressing of handige opbergruimte. Verder vinden we een badkamer, uitgerust met een wastafel, douche en aansluitingen voor een wasmachine. Aan de andere zijde van de hal komen we in de gezellige eetplaats met open keuken, die naadloos overgaat in de lichtrijke woonkamer. Vanuit deze woonkamer heeft u toegang tot een klein balkon aan de voorzijde, waar u kunt genieten van de buitenlucht. De ruime, aparte slaapkamer biedt voldoende rust en privacy.

Een bijkomend voordeel van dit appartement is de ruime, privatieve kelderberging, ideaal voor extra opslag. Het appartement is momenteel verhuurd op jaarbasis aan een betrouwbare huurder, waardoor het een interessante investering is met onmiddellijk rendement.

Bent u op zoek naar een centrale, instapklare woonst of een rendabele investering? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Immo Francois Blankenberge.

Finances

Revenu cadastral
349 €

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Appartement
Surface
57 m²

Terrain

Surface de la parcelle
59 m²

Aménagement

Nombre de chambres
1

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
209
Classe énergétique
C
Numéro du rapport PEB
20240913-0003353100-RES-1

Urbanisme

Intimation en justice
Non
Permis de construire
Oui
Permis de lotissement
Non
Localité
Koninginlaan 18, 8370 Blankenberge
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle