Apartment for sale in Blankenberge with 1 bedroom

EPC label CEPCC
57
59
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Dit charmante appartement met één slaapkamer bevindt zich op de tweede verdieping van een kleinschalige residentie met slechts drie bewoners, gelegen aan de Koninginlaan 18 te Blankenberge. Deze gunstig gelegen woonst, in een rustige éénrichtingsstraat nabij het station, biedt een ideale mix van comfort, functionaliteit en investeringspotentieel.

Bij binnenkomst worden we verwelkomd in een ruime inkomhal, die toegang verleent tot een multifunctionele ruimte. Deze kan perfect dienst doen als bureau, dressing of handige opbergruimte. Verder vinden we een badkamer, uitgerust met een wastafel, douche en aansluitingen voor een wasmachine. Aan de andere zijde van de hal komen we in de gezellige eetplaats met open keuken, die naadloos overgaat in de lichtrijke woonkamer. Vanuit deze woonkamer heeft u toegang tot een klein balkon aan de voorzijde, waar u kunt genieten van de buitenlucht. De ruime, aparte slaapkamer biedt voldoende rust en privacy.

Een bijkomend voordeel van dit appartement is de ruime, privatieve kelderberging, ideaal voor extra opslag. Het appartement is momenteel verhuurd op jaarbasis aan een betrouwbare huurder, waardoor het een interessante investering is met onmiddellijk rendement.

Bent u op zoek naar een centrale, instapklare woonst of een rendabele investering? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Immo Francois Blankenberge.

Financial

Cadastral income
349 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
57 m²

Terrain

Plot size
59 m²

Layout

Number of bedrooms
1

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
209
EPC label
C
Unique code EPC
20240913-0003353100-RES-1

Urban planning

Summons
No
Building permit
Yes
Subdivision permit
No
Location
Koninginlaan 18, 8370 Blankenberge
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan