Appartement à vendre à Hasselt avec 3 chambres

Classe énergétique BEPCB
156
3
2
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Prachtig appartement op de tweede verdieping van residentie Union, gelegen aan de Demerstraat in het hart van Hasselt op een absolute toplocatie, tegenover juwelier Franssens en vlakbij de Paardsdemerstraat met de bekende kledingzaak La Bottega. Dit ruime appartement beslaat een oppervlakte van 156m² en biedt een prachtig uitzicht op de achterliggende binnentuin vanaf het balkon met stijlvolle witte doorkijkdallen. Oorspronkelijk bestond dit appartement uit twee afzonderlijke eenheden van 78m², wat betekent dat het eenvoudig kan worden terug opgedeeld naar twee aparte appartementen indien gewenst.

Momenteel is het een schitterend geheel met een uitnodigende inkomhal, een ruime keuken met eet- en zitgedeelte, en een zeer ruime, lichtrijke leefruimte. Het appartement beschikt verder over drie slaapkamers, twee badkamers (één met douche en één met bad), en twee toiletten. Daarnaast zijn er ook twee bergkelders in de kelderverdieping inbegrepen in de prijs.

Optioneel is er een bovengrondse autostaanplaats beschikbaar voor een meerprijs van €42.000. Het appartement is asbestveilig en heeft afzonderlijke EPC-labels: bus 6 heeft een B-label (158 kWh/m²jaar) en bus 7 een C-label (205 kWh/m²jaar), waardoor er geen renovatieverplichting is.

Dit appartement biedt de perfecte combinatie van de gezellige drukte van de stadskern en de rust van een geluidsarme omgeving. Mis deze unieke kans niet om te wonen in het levendige centrum van Hasselt, met alle voorzieningen binnen handbereik. 

Aarzel niet om Meyers Vastgoed  te contacteren op (011)48.58.86 of per mail : claudio@meyersco.be voor een vrijblijvend bezoek. 
 

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non
Prix/m²
2.545 €

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Appartement
Nouveau bâtiment
Non

Terrain

Surface de la parcelle
156 m²
Affectation urbanistique
Zone d'habitat avec une valeur cult., hist. et/ou esthétique
Orientation jardin
Sud-est

Aménagement

Nombre de chambres
3
Nombre de salles de bain
2
Type de cuisine
Cuisine finie

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Non
Vidéophone
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
158
Classe énergétique
B
Numéro du rapport PEB
20240324-0003182709-RES-1

Urbanisme

Permis de lotissement
Non
Droit de préemption
Non
G(bâtiment)-score
D (probabilité moyenne d’inondation dans le climat actuel)
Localité
Demerstraat 40 a 6 + 7, 3500 Hasselt
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle