Apartment for sale in Hasselt with 3 bedrooms

EPC label BEPCB
156
3
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Prachtig appartement op de tweede verdieping van residentie Union, gelegen aan de Demerstraat in het hart van Hasselt op een absolute toplocatie, tegenover juwelier Franssens en vlakbij de Paardsdemerstraat met de bekende kledingzaak La Bottega. Dit ruime appartement beslaat een oppervlakte van 156m² en biedt een prachtig uitzicht op de achterliggende binnentuin vanaf het balkon met stijlvolle witte doorkijkdallen. Oorspronkelijk bestond dit appartement uit twee afzonderlijke eenheden van 78m², wat betekent dat het eenvoudig kan worden terug opgedeeld naar twee aparte appartementen indien gewenst.

Momenteel is het een schitterend geheel met een uitnodigende inkomhal, een ruime keuken met eet- en zitgedeelte, en een zeer ruime, lichtrijke leefruimte. Het appartement beschikt verder over drie slaapkamers, twee badkamers (één met douche en één met bad), en twee toiletten. Daarnaast zijn er ook twee bergkelders in de kelderverdieping inbegrepen in de prijs.

Optioneel is er een bovengrondse autostaanplaats beschikbaar voor een meerprijs van €42.000. Het appartement is asbestveilig en heeft afzonderlijke EPC-labels: bus 6 heeft een B-label (158 kWh/m²jaar) en bus 7 een C-label (205 kWh/m²jaar), waardoor er geen renovatieverplichting is.

Dit appartement biedt de perfecte combinatie van de gezellige drukte van de stadskern en de rust van een geluidsarme omgeving. Mis deze unieke kans niet om te wonen in het levendige centrum van Hasselt, met alle voorzieningen binnen handbereik. 

Aarzel niet om Meyers Vastgoed  te contacteren op (011)48.58.86 of per mail : claudio@meyersco.be voor een vrijblijvend bezoek. 
 

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Price/m²
2.545 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
New building
No

Terrain

Plot size
156 m²
Most recent urban destination
Residential area with a cult., hist. and/or aesthetic value
Orientation garden
Southeast

Layout

Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
2
Type of kitchen
Finished kitchen

Comfort

Home automation
No
Parlophone
No
Videophone
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
158
EPC label
B
Unique code EPC
20240324-0003182709-RES-1

Urban planning

Subdivision permit
No
Pre-emption right
No
G-score (building score)
D (medium flood risk under current climate)
Location
Demerstraat 40 a 6 + 7, 3500 Hasselt
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan