Appartement à vendre à Louvain avec 2 chambres

AEPCA
96
2
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Dit stijlvolle appartement maakt deel uit van een kleinschalig en goed onderhouden residentie met slechts 6 units en is te bereiken via een private toegangsweg. Hier geniet u van absolute rust en privacy! De hoogwaardige afwerking inclusief parketvloeren, vloerverwarming en op maat gemaakte inbouwkasten biedt u luxe en comfort in elke ruimte.

Het appartement bestaat uit een inkomhal met een veiligheidsdeur, een apart toilet en ingebouwde vestiairekasten.  De royale leef- en eetruimte met een hoogwaardige open keuken van Grietens Concept biedt een mooi zicht op de tuin. De zuidgerichte oriëntatie en grote ramen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht en een open en ruimtelijk gevoel. Dankzij het uitstekende E-peil van 50 (88 kWh/m²) en de aanwezigheid van airconditioning geniet u steeds van een aangenaam binnenklimaat. Het appartement beschikt bovendien over twee comfortabele slaapkamers met inbouwkasten, een mooie badkamer met een bad/douche combinatie en een dubbele wastafel en een praktische berging met aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast. 

Buiten kunt u in alle rust ontspannen op het ruime terras met aansluitend een onderhoudsvriendelijke en zuidgerichte tuin. Daarnaast beschikt u over een dubbele en afsluitbare garagebox met een automatische poort en een private kelderberging. Voor fietsen is er een gemeenschappelijke fietsenstalling voorzien en voor afval een aparte gemeenschappelijke afvalberging. 

Dit appartement is strategisch gelegen op minder dan 1 km van het centrum van Leuven en met een vlotte toegang tot de E40 (Brussel – Luik). Nabij het groene en historische kader van de Abdij van Park en op wandelafstand van scholen, crèches, winkels en openbaar vervoer. Grote werkgevers zoals Imec, AB InBev en het Researchpark Haasrode zijn eenvoudig te bereiken per fiets of auto, net als de faciliteiten van de KU Leuven.

EPC 88kWh(A-label)! Elektriciteit conform! Asbestveilig!

Indien u dit uitzonderlijke appartement graag bezoekt dan kan u mij steeds bereiken via arnaut@immojanstas.be of 0495292080.

Bijkomende info (EPC, bodemattest, elektriciteitsattest, enz...) kan U hier downloaden ↓

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non
Revenu cadastral
1.250 €

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Surface
96 m²
Nouveau bâtiment
Non

Terrain

Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Jardin
Oui
Surface jardin
95 m²

Aménagement

Nombre de chambres
2
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
0

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Oui
Vidéophone
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
88
Classe énergétique
A
Niveau E
0

Urbanisme

Droit de préemption
Non
G(bâtiment)-score
A (pas d’inondation modélisée)
P(arcelle)-score
A (pas d’inondation modélisée)
Localité
Geldenaaksebaan 296 00.02, 3000 Louvain
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle