Apartment for sale in Leuven with 2 bedrooms

AEPCA
96
2
1
Description

Lichtrijk gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, een tuin met een terras en een dubbele garagebox in een rustige en groene omgeving aan de rand van Leuven!

Dit stijlvolle appartement maakt deel uit van een kleinschalig en goed onderhouden residentie met slechts 6 units en is te bereiken via een private toegangsweg. Hier geniet u van absolute rust en privacy! De hoogwaardige afwerking inclusief parketvloeren, vloerverwarming en op maat gemaakte inbouwkasten biedt u luxe en comfort in elke ruimte.

Het appartement bestaat uit een inkomhal met een veiligheidsdeur, een apart toilet en ingebouwde vestiairekasten.  De royale leef- en eetruimte met een hoogwaardige open keuken van Grietens Concept biedt een mooi zicht op de tuin. De zuidgerichte oriëntatie en grote ramen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht en een open en ruimtelijk gevoel. Dankzij het uitstekende E-peil van 50 (88 kWh/m²) en de aanwezigheid van airconditioning geniet u steeds van een aangenaam binnenklimaat. Het appartement beschikt bovendien over twee comfortabele slaapkamers met inbouwkasten, een mooie badkamer met een bad/douche combinatie en een dubbele wastafel en een praktische berging met aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast. 

Buiten kunt u in alle rust ontspannen op het ruime terras met aansluitend een onderhoudsvriendelijke en zuidgerichte tuin. Daarnaast beschikt u over een dubbele en afsluitbare garagebox met een automatische poort en een private kelderberging. Voor fietsen is er een gemeenschappelijke fietsenstalling voorzien en voor afval een aparte gemeenschappelijke afvalberging. 

Dit appartement is strategisch gelegen op minder dan 1 km van het centrum van Leuven en met een vlotte toegang tot de E40 (Brussel – Luik). Nabij het groene en historische kader van de Abdij van Park en op wandelafstand van scholen, crèches, winkels en openbaar vervoer. Grote werkgevers zoals Imec, AB InBev en het Researchpark Haasrode zijn eenvoudig te bereiken per fiets of auto, net als de faciliteiten van de KU Leuven.

EPC 88kWh(A-label)! Elektriciteit conform! Asbestveilig!

Indien u dit uitzonderlijke appartement graag bezoekt dan kan u mij steeds bereiken via arnaut@immojanstas.be of 0495292080.

Bijkomende info (EPC, bodemattest, elektriciteitsattest, enz...) kan U hier downloaden ↓

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Cadastral income
1.250 €

Building

Type of property
Apartment
Surface
96 m²
New building
No

Terrain

Most recent urban destination
Residential area
Garden
Yes
Surface garden
95 m²

Layout

Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Number of toilets
0

Comfort

Home automation
No
Parlophone
Yes
Videophone
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
88
EPC label
A
E-level
0

Urban planning

Pre-emption right
No
G-score (building score)
A (no flood modeled)
P-score (parcel score)
A (no flood modeled)
Location
Geldenaaksebaan 296 00.02, 3000 Leuven
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan