Maison à vendre à Schoten avec 5 chambres

CEPCC
425
2.025
5
3
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Instapklare villa met 5 slpks en 3 bks in residentiële wijk De List

Deze prachtige woning is gelegen op een top locatie en is omringd door groen en rust op een perceel van ca 2.025m2. De List is een schitterende woonwijk dankzij zijn groene omgeving en de nabijheid van openbaar vervoer, allerhande winkels en invalswegen.

Deze unieke woning combineert stijl, luxe en comfort tot in de perfectie. Het hart van het huis is zonder twijfel de royale leefkeuken, waar je zowel kunt genieten van een intiem diner voor twee als van gezellige avonden met vrienden en familie.

Het gelijkvloers, volledig voorzien van vloerverwarming, biedt meer dan alleen de eetkamer. Er is een aparte ruimte die perfect dient als bureau of speelkamer, en de toegang tot een wijnkelder – ideaal voor de echte levensgenieter. Aan de voorzijde bevindt zich een grote berging met een aparte ingang en wasplaats. De twee sfeervolle open haarden en de hoogwaardige materialen dragen bij aan het luxe loftgevoel dat door de hele woning heen voelbaar is.

Daarnaast biedt de woning een prachtige bar met klapdeur, een uitnodigende plek waar je samen met vrienden en familie onvergetelijke herinneringen kunt maken.

Op de eerste verdieping vind je maar liefst vijf ruime slaapkamers en drie luxe badkamers, waarvan één en suite bij de master bedroom. Deze master bedroom is daarnaast voorzien van een stijlvolle dressing.

De bovenste verdieping biedt nog meer ruimte dankzij een grote zolder die naar eigen wens kan worden ingevuld – extra opbergruimte, een hobbykamer of zelfs een thuisbioscoop.

De praktische indeling met een ruime oprit, opbergruimte voor fietsen en hout en een verwarmd, overdekt terras met aansluitend zwembad, maken deze tuin tot een ware oase van rust en ontspanning.

Deze uitstekend onderhouden woning met een tijdloos interieur is de perfecte plek om zowel binnen als buiten te genieten van het leven. De overvloed aan natuurlijk licht, de open indeling en de mogelijkheid voor ieder gezinslid om een eigen plekje te hebben, maken deze woning tot een ideaal familiehuis.

Vernieuwing van de ketel zorgt voor een EPC-label B.

Zie jij jezelf hier al wonen? Contacteer LISTED voor een bezoek: +32 3 283 51 51.

Finances

Ventes sous régime de TVA
Non

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
425 m²

Terrain

Surface de la parcelle
2.025 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Jardin
Oui

Lieu

Environs / quartier
Tranquille; Zone résidentielle
Transports en commun à proximité
Oui
Autoroute à proximité
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
5
Nombre de salles de bain
3
Terrasse
Oui

Confort

Ascenseur
Non
Raccordement au gaz
Oui
Raccordement aux égouts
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
211
Classe énergétique
C
Numéro du rapport PEB
3.172.839

Urbanisme

Destination bâtiment
Privé - unifamilial
Intimation en justice
Non
Intimation en justice
Pas de correction juridique ou mesure administrative imposée
Localité
Anton van de Veldelaan 12, 2900 Schoten
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle