Maison à vendre à Schoten avec 3 chambres

Classe énergétique CEPCC
407
2.030
3
2
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Deze ruime villa in Amerikaanse Manorstijl is gelegen aan een rustige straat in 'De List' met gunstige uitvalswegen naar voorzieningen en E19. Het eigendom omvat een luxe villa met inpandig zwembad en garages alsook tuinberging en aangelegde tuin met terrassen en overdekt terras.

Indeling
U betreedt de villa middels de centrale inkomhal met doorkijk tot in de aangelegde tuin, royale trap naar de verdieping, dienstgang naar de garage, vestiaire en gastentoilet en een gang naar de wasplaats met aansluitingen voor wasmachine en droger. Via een dubbele deur betreedt u de leefruimte met een ruime eetkamer op natuursteen vloer en aansluitend de ruime leefkeuken met aansluitend doorgang naar de wasplaats. De keuken is voorzien van een maatwerk keuken met inbouwtoestellen alsook een orangerie met prachtig zicht op de tuin. De keuken is tevens voorzien van een airconditioning. Centraal in de woning bevindt zich de woonkamer met open haard en doorgang naar het inpandig zwembad.

Zwembad
Het inpandig zwembad heeft een afmeting van circa 4 op 7 meter met bijkomende ruimte zoals douche en toilet alsook een aanpalend overdekt terras naar de tuin.

Garage en kelder
De inpandige garage biedt ruimte voor twee wagens en is voorzien van een automatische poort. Vanuit de garage toegang tot de kelder met technische ruimte en berging.
Verdieping
De ruime nachthal met vide geeft toegang tot de mastersuite welke bestaat uit een ruime slaapkamer met aansluitend dakterras, dressingkamer met ingemaakte kasten en een royale badkamer. Tweede slaapkamer, tweede badkamer en een zeer ruime derde slaapkamer met aanpalende bergkamer.

Tuin en buitenruimtes
Het eigendom is gelegen op een perceel van ruim 2.000 m² met een aangelegde tuin met terrassen waaronder een groot overdekt terras bij het zwembad. Tevens zijn er tuinbergingen aanwezig voor het opbergen van tuinmateriaal, fietsen etc.
Bijzonderheden

Deze statige villa werd gebouwd in 1999 en verkeert in een zeer goede staat van onderhoud. Elektrische installatie is conform, CV installatie deels luchtwarmtepomp (airco), grotendeels CV op mazout. De woning is afgewerkt met hoogwaardige materialen en is instapklaar!

Finances

Revenu cadastral
4.965 €
Informations cadastrales
Schoten, 3de Afdeling, Sectie B
Disponibilité
À l’acte

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Villa
Surface
407 m²

Terrain

Surface de la parcelle
2.030 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Jardin
Oui

Lieu

Transports en commun à proximité
Oui
Ecole à proximité
Oui
Commerces à proximité
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
3
Nombre de salles de bain
2
Cuisine
Oui

Confort

Climatisation
Oui
Parlophone
Oui
Alarme
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
204
Classe énergétique
C
Numéro du rapport PEB
20240611-0003279296-RES-1

Urbanisme

Permis de construire
Oui
Droit de préemption
Non
G(bâtiment)-score
A (pas d’inondation modélisée)

Médias et téléchargements

Vidéo
https://youtu.be/QtO8CBFqmzw
Localité
Anton Van de Veldelaan 11, 2900 Schoten
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle