Maison à vendre à Malines avec 3 chambres

Classe énergétique EEPCE
231
3
2
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Deze charmante sixties villa werd gebouwd in 1968. Ze werd in verschillende fases gerenoveerd waarbij er telkens werd rekening gehouden met het behoud van de oorspronkelijke stijl.  Deze woning is ideaal voor mensen die van comfort, ruimte, rust en privacy houden maar toch centraal wensen te wonen.

 

Indeling

 

U betreedt de woning via een ruime inkomhal die voorzien is van zowel een vestiaire als een afzonderlijk gastentoilet. Via de authentieke deuren komt u terecht in de ruime en lichtrijke eet- en leefruimte die perfect is om te ontspannen of gasten te ontvangen. De open haard voegt niet alleen warmte toe aan de ruimte, maar creëert ook een gezellige sfeer. De moderne keuken is volledig uitgerust met inbouwapparatuur en biedt voldoende werk- en bergruimte. Een aangrenzend eetgedeelte zorgt voor een gezellige plek om snel te ontbijten of te dineren, met uitzicht op de tuin en het achterliggend groen. Wat naast het mooie groen nog meteen opvalt, is de aanwezigheid van zeer veel natuurlijk daglicht die in de woning binnenvalt.

 

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 zeer ruime slaapkamers waarvan één beschikt over een ensuite badkamer met douche, lavabo en toilet. Tevens beschikt deze verdieping over een tweede badkamer voorzien van een dubbele wastafel, een ligbad en een inloopdouche.

 

De woning beschikt over een ruime garage, wat zorgt voor extra opslagruimte en parkeermogelijkheden.

 

Het volledige perceel is aangeplant met planten, bloemen en bomen waardoor u zich in een groene oase bevindt. De binnen patio zorgt voor een Zuiders vakantiegevoel. Liggend in wijk Kauwendael is de locatie van deze woning een extra troef!

 

 

Omgeving

 

Gelegen op een centrale locatie. Openbaar vervoer en AZ Sint-Maarten zijn op wandelafstand. Deze buurt heeft een waaier aan voorzieningen, zoals kinderopvang, scholen, winkels, supermarkten, speel-, sport- en recreatie faciliteiten nabij de R6.

 

 

 

Finances

Revenu cadastral
1.333 €
Informations cadastrales
0605/00R002
Disponibilité
À l’acte

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
231 m²

Terrain

Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Jardin
Oui
Surface jardin
350 m²

Aménagement

Nombre de chambres
3
Nombre de salles de bain
2
Type de cuisine
Cuisine entièrement aménagée

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
442
Classe énergétique
E
Numéro du rapport PEB
20240903-0003359205-RES-1

Urbanisme

Plan cadastral
Oui
Intimation en justice
Pas de correction juridique ou mesure administrative imposée
Droit de préemption
Non
Localité
Ysebrantstraat 5, 2800 Malines
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle