House for sale in Mechelen with 3 bedrooms

EPC label EEPCE
231
3
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Deze charmante sixties villa werd gebouwd in 1968. Ze werd in verschillende fases gerenoveerd waarbij er telkens werd rekening gehouden met het behoud van de oorspronkelijke stijl.  Deze woning is ideaal voor mensen die van comfort, ruimte, rust en privacy houden maar toch centraal wensen te wonen.

 

Indeling

 

U betreedt de woning via een ruime inkomhal die voorzien is van zowel een vestiaire als een afzonderlijk gastentoilet. Via de authentieke deuren komt u terecht in de ruime en lichtrijke eet- en leefruimte die perfect is om te ontspannen of gasten te ontvangen. De open haard voegt niet alleen warmte toe aan de ruimte, maar creëert ook een gezellige sfeer. De moderne keuken is volledig uitgerust met inbouwapparatuur en biedt voldoende werk- en bergruimte. Een aangrenzend eetgedeelte zorgt voor een gezellige plek om snel te ontbijten of te dineren, met uitzicht op de tuin en het achterliggend groen. Wat naast het mooie groen nog meteen opvalt, is de aanwezigheid van zeer veel natuurlijk daglicht die in de woning binnenvalt.

 

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 zeer ruime slaapkamers waarvan één beschikt over een ensuite badkamer met douche, lavabo en toilet. Tevens beschikt deze verdieping over een tweede badkamer voorzien van een dubbele wastafel, een ligbad en een inloopdouche.

 

De woning beschikt over een ruime garage, wat zorgt voor extra opslagruimte en parkeermogelijkheden.

 

Het volledige perceel is aangeplant met planten, bloemen en bomen waardoor u zich in een groene oase bevindt. De binnen patio zorgt voor een Zuiders vakantiegevoel. Liggend in wijk Kauwendael is de locatie van deze woning een extra troef!

 

 

Omgeving

 

Gelegen op een centrale locatie. Openbaar vervoer en AZ Sint-Maarten zijn op wandelafstand. Deze buurt heeft een waaier aan voorzieningen, zoals kinderopvang, scholen, winkels, supermarkten, speel-, sport- en recreatie faciliteiten nabij de R6.

 

 

 

Financial

Cadastral income
1.333 €
Cadastral info
0605/00R002
Availability
From deed

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
231 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area
Garden
Yes
Surface garden
350 m²

Layout

Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
2
Type of kitchen
Fully finished kitchen

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
442
EPC label
E
Unique code EPC
20240903-0003359205-RES-1

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Pre-emption right
No
Location
Ysebrantstraat 5, 2800 Mechelen
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan