Terrain à vendre à Beerse

1.383
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Bent u op zoek naar de perfecte locatie om uw droomvilla te bouwen? Zoek niet verder! Dit prachtig en rustig gelegen villaperceel biedt u de ideale kans om uw woondromen waar te maken.

Rustige Residentiële Omgeving:
Gelegen in een serene en groene buurt, biedt dit perceel u de rust en privacy die u zoekt. De omgeving is perfect voor gezinnen, met voldoende ruimte voor een prachtige tuin en buitenactiviteiten.

Ruimte en Mogelijkheden:
Met een royale breedte van 20 meter en een diepte van 70 meter, heeft u volop mogelijkheden om een ruime en luxueuze villa te bouwen. De bouwzone van 14 meter breed en 17 meter diep geeft u de flexibiliteit om een woning te ontwerpen die volledig aan uw wensen voldoet.

Groene Omgeving:
De Konijnenstraat staat bekend om zijn weelderige groene omgeving. Geniet van de frisse lucht, het fluiten van de vogels en de prachtige natuur van het nabijgelegen natuurgebied Eksterheide. Dit perceel biedt de perfecte balans tussen natuur en nabijheid van voorzieningen.

Uitstekende Bereikbaarheid:
Hoewel het perceel zich in een rustige buurt bevindt, zijn alle belangrijke voorzieningen zoals scholen, winkels, en openbaar vervoer binnen handbereik. Bovendien biedt Beerse een uitstekende verbinding naar nabijgelegen steden en snelwegen.

Grijp deze kans en bouw uw droomhuis op dit exclusieve stuk grond aan de Konijnenstraat in Beerse. Voor meer informatie of een bezichtiging, neem vandaag nog contact met ons op!

Bâtiment

Type de propriété
Terrain
Sous-type
Terrain à bâtir
Profondeur du bâtiment
17 m

Terrain

Surface de la parcelle
1.383 m²
Surface constructible
238 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle

Lieu

Autoroute à proximité
Oui
Distance de l’autoroute
8600 m

Confort

Raccordement au gaz
Oui
Raccordement à l’eau
Oui

Urbanisme

Intimation en justice
Non
Condamner
Non
Permis de construire
Non
Localité
Konijnenstraat 9 B, 2340 Beerse
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle