1.383
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Bent u op zoek naar de perfecte locatie om uw droomvilla te bouwen? Zoek niet verder! Dit prachtig en rustig gelegen villaperceel biedt u de ideale kans om uw woondromen waar te maken.

Rustige Residentiële Omgeving:
Gelegen in een serene en groene buurt, biedt dit perceel u de rust en privacy die u zoekt. De omgeving is perfect voor gezinnen, met voldoende ruimte voor een prachtige tuin en buitenactiviteiten.

Ruimte en Mogelijkheden:
Met een royale breedte van 20 meter en een diepte van 70 meter, heeft u volop mogelijkheden om een ruime en luxueuze villa te bouwen. De bouwzone van 14 meter breed en 17 meter diep geeft u de flexibiliteit om een woning te ontwerpen die volledig aan uw wensen voldoet.

Groene Omgeving:
De Konijnenstraat staat bekend om zijn weelderige groene omgeving. Geniet van de frisse lucht, het fluiten van de vogels en de prachtige natuur van het nabijgelegen natuurgebied Eksterheide. Dit perceel biedt de perfecte balans tussen natuur en nabijheid van voorzieningen.

Uitstekende Bereikbaarheid:
Hoewel het perceel zich in een rustige buurt bevindt, zijn alle belangrijke voorzieningen zoals scholen, winkels, en openbaar vervoer binnen handbereik. Bovendien biedt Beerse een uitstekende verbinding naar nabijgelegen steden en snelwegen.

Grijp deze kans en bouw uw droomhuis op dit exclusieve stuk grond aan de Konijnenstraat in Beerse. Voor meer informatie of een bezichtiging, neem vandaag nog contact met ons op!

Building

Type of property
Plot
Subtype
Plot
Depth building
17 m

Terrain

Plot size
1.383 m²
Buildable area
238 m²
Most recent urban destination
Residential area

Location

Motorway nearby
Yes
Distance to motorway
8600 m

Comfort

Gas connection
Yes
Water connection
Yes

Urban planning

Summons
No
Convict
No
Building permit
No
Location
Konijnenstraat 9 B, 2340 Beerse
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan