Maison à vendre à Turnhout avec 4 chambres

Classe énergétique CEPCC
385
6.028
4
2
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Karakteristiek landhuis op 6.028 m² in groengebied 'De Wieltjes' te Turnhout. Dit landhuis is werkelijk uniek gelegen, temidden van de natuur, doch op wandelsafstand van het centrum van Turnhout (Nieuwe Kaai, Heizijdse velden, AZ Turnhout,...). Het huis werd gebouwd in 1865, gerenoveerd in 1970, en later in 1995 en 2005 nog eens gerenoveerd en uitgebreid. De woning omvat een inkomhal, woonkamer met zithoek, leefkeuken met eethoek, tuinkamer, kantoorruimte, polyvalente ruimte, 4 slaapkamers, 2 badkamers en dubbele carport. Dit alles omgeven door een mooi aangelegde tuin met veel groen, terrassen en verwarmd buitenzwembad.

Via een landelijke toegangsweg 'De Wieltjes' bereikt u dit sfeervolle landhuis met typerende elementen. U betreedt de inkomhal van deze woning en ervaart onmiddellijk de authentieke sfeer die hier heerst. Rechts hebt u toegang tot de woonkamer met zeer gezellige zithoek voorzien van parket (2010) en houthaard in strak, marmeren mantel. De keuken met natuurstenen vloer bevindt zich naast de woonkamer en is compleet uitgerust met Miele toestellen. Aanpalend de keuken treft u de eet- en tuinkamer met toegang tot de zuidgerichte terrassen en mooi zicht over de tuin en het zwembad. Verder op het gelijkvloers is er een kantoorruimte, een achterinkom, vestiaireruimte, apart toilet en polyvalente ruimte die dienst kan doen als hobbykamer of extra bureau,...
Via een trap in de achterinkom, alsook via goederenlift, bereikt u de kelder.

De trap die vertrekt in de inkomhal geeft uit op de open vide op de eerste verdieping. Aan de rechterzijde bevindt zich de masterbedroom, met glazen wand en deur, afgesloten van de vide. De aanpalende badkamer is voorzien van dubbele wastafel in marmeren meubel en ligbad. Verder op de verdieping nog 3 slaapkamers en een tweede badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet.

De tuin geniet van absolute privacy, is zuidwest georiënteerd en geniet van een prachtig terras met buitenzwembad. Het buitenzwembad wordt verwarmd dmv een warmtepomp en heeft een een automatisch roldeck. Dubbele carport. Tuinberging.

Bijzonderheden:
- sublieme locatie, te midden van de natuur, doch op wandelafstand van het centrum van Turnhout (Nieuwe Kaai, AZ Turnhout,... )
- verwarming op stookolie - installatie bj 2003 - dmv radiatoren
- 18 zonnepanelen (bj 2016) op carport aanwezig
- alarmsysteem

Finances

Revenu cadastral
2.414 €
Informations cadastrales
4de afdeling sectie P
Disponibilité
À convenir

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Villa
Surface
385 m²

Terrain

Surface de la parcelle
6.028 m²
Affectation urbanistique
Zone d’expansion résidentielle
Jardin
Oui

Lieu

Transports en commun à proximité
Oui
Ecole à proximité
Oui
Commerces à proximité
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
4
Nombre de chambres
4
Nombre de salles de bain
2

Confort

Raccordement électrique
Oui
Raccordement à l’eau
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
261
Classe énergétique
C
Numéro du rapport PEB
20240731-0003326173-RES-1

Urbanisme

Intimation en justice
Pas de correction juridique ou mesure administrative imposée
Permis de lotissement
Non
Droit de préemption
Oui

Médias et téléchargements

Visite virtuelle
https://my.treedis.com/tour/wietjes-1-2300-turnhout
Localité
Wieltjes 1, 2300 Turnhout
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle