House for sale in Turnhout with 4 bedrooms

EPC label CEPCC
385
6.028
4
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Karakteristiek landhuis op 6.028 m² in groengebied 'De Wieltjes' te Turnhout. Dit landhuis is werkelijk uniek gelegen, temidden van de natuur, doch op wandelsafstand van het centrum van Turnhout (Nieuwe Kaai, Heizijdse velden, AZ Turnhout,...). Het huis werd gebouwd in 1865, gerenoveerd in 1970, en later in 1995 en 2005 nog eens gerenoveerd en uitgebreid. De woning omvat een inkomhal, woonkamer met zithoek, leefkeuken met eethoek, tuinkamer, kantoorruimte, polyvalente ruimte, 4 slaapkamers, 2 badkamers en dubbele carport. Dit alles omgeven door een mooi aangelegde tuin met veel groen, terrassen en verwarmd buitenzwembad.

Via een landelijke toegangsweg 'De Wieltjes' bereikt u dit sfeervolle landhuis met typerende elementen. U betreedt de inkomhal van deze woning en ervaart onmiddellijk de authentieke sfeer die hier heerst. Rechts hebt u toegang tot de woonkamer met zeer gezellige zithoek voorzien van parket (2010) en houthaard in strak, marmeren mantel. De keuken met natuurstenen vloer bevindt zich naast de woonkamer en is compleet uitgerust met Miele toestellen. Aanpalend de keuken treft u de eet- en tuinkamer met toegang tot de zuidgerichte terrassen en mooi zicht over de tuin en het zwembad. Verder op het gelijkvloers is er een kantoorruimte, een achterinkom, vestiaireruimte, apart toilet en polyvalente ruimte die dienst kan doen als hobbykamer of extra bureau,...
Via een trap in de achterinkom, alsook via goederenlift, bereikt u de kelder.

De trap die vertrekt in de inkomhal geeft uit op de open vide op de eerste verdieping. Aan de rechterzijde bevindt zich de masterbedroom, met glazen wand en deur, afgesloten van de vide. De aanpalende badkamer is voorzien van dubbele wastafel in marmeren meubel en ligbad. Verder op de verdieping nog 3 slaapkamers en een tweede badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet.

De tuin geniet van absolute privacy, is zuidwest georiënteerd en geniet van een prachtig terras met buitenzwembad. Het buitenzwembad wordt verwarmd dmv een warmtepomp en heeft een een automatisch roldeck. Dubbele carport. Tuinberging.

Bijzonderheden:
- sublieme locatie, te midden van de natuur, doch op wandelafstand van het centrum van Turnhout (Nieuwe Kaai, AZ Turnhout,... )
- verwarming op stookolie - installatie bj 2003 - dmv radiatoren
- 18 zonnepanelen (bj 2016) op carport aanwezig
- alarmsysteem

Financial

Cadastral income
2.414 €
Cadastral info
4de afdeling sectie P
Availability
To be agreed

Building

Type of property
House
Subtype
Villa
Surface
385 m²

Terrain

Plot size
6.028 m²
Most recent urban destination
Residential expansion area
Garden
Yes

Location

Public transport nearby
Yes
School nearby
Yes
Shops nearby
Yes

Layout

Number of rooms
4
Number of bedrooms
4
Number of bathrooms
2

Comfort

Electricity connection
Yes
Water connection
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
261
EPC label
C
Unique code EPC
20240731-0003326173-RES-1

Urban planning

Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Subdivision permit
No
Pre-emption right
Yes

Media & downloads

Virtual visit
https://my.treedis.com/tour/wietjes-1-2300-turnhout
Location
Wieltjes 1, 2300 Turnhout
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan