Retour aux résultats

Scoop: Appartement à vendre à Anvers avec 2 chambres

Classe énergétique DEPCD
84
2
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Lichtrijk hoekappartement met 2 slaapkamers én 2 terrassen

Dit gezellige appartement heeft niet alleen een toplocatie met uitzicht op het Sint-Jansplein, maar ook het groene Park Spoor Noord vlakbij. Je woont hier op wandelafstand van het stadscentrum, supermarkten en alle voorzieningen. De vorige eigenaar heeft hier jarenlang met plezier gewoond, en nu is het jouw kans om deze plek je eigen te maken!

Leefruimte met grote ramen

Wanneer je binnenkomt, merk je meteen hoe licht en ruim het appartement aanvoelt. De grote ramen – typisch voor dit hoekpand – zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op het plein beneden. Dit is de plek waar je je elke dag thuis voelt en helemaal tot rust komt. De indeling zorgt voor een gezellige, huiselijke sfeer waarin je ongetwijfeld vele mooie momenten zult beleven.

Aparte keuken met veel potentieel

De keuken is apart en heeft alles wat je nodig hebt om jouw favoriete gerechten klaar te maken. Dankzij de slimme indeling en de vele opbergmogelijkheden blijft alles netjes en georganiseerd. Hier heb je alle ruimte om jouw kookkunsten te ontplooien, en met wat persoonlijke touch kan deze keuken uitgroeien tot een gezellige plek voor culinaire avonturen.

Twee slaapkamers

Het appartement beschikt over twee slaapkamers: een ruime master bedroom en een iets kleinere kamer die perfect dienst kan doen als kinderkamer, home office of gezellige logeerkamer. 

Gemoderniseerde badkamer en apart toilet

De badkamer is gemoderniseerd en heeft een ruime inloopdouche met raam. Een verfrissende douche in de ochtend of een relaxmoment in de avond – het kan hier allemaal. Het apart toilet zorgt bovendien voor extra gemak.

Handig om te weten

In de inkomhal vind je praktische ingemaakte kasten die extra opbergruimte bieden én je hebt een eigen kelderberging – altijd handig! De locatie is ideaal: een mooie wandeling in Park Spoor Noord, de supermarkten om de hoek en het centrum van Antwerpen op slechts enkele minuten afstand. De combinatie van de ruime kamers, het lichtinval door de grote ramen, en de unieke hoekligging maken dit appartement tot een bijzondere woonplek in de stad.

Verliefd? Mail info@ugly.be

Finances

Ventes sous régime de TVA
Non
Revenu cadastral
728 €

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Appartement
Surface
84 m²

Terrain

Affectation urbanistique
Zone résidentielle

Lieu

Environs / quartier
Zone résidentielle

Aménagement

Nombre de chambres
2
Nombre de salles de bain
1
Terrasse
Oui

Confort

Parlophone
Oui
Ascenseur
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
372
Classe énergétique
D
Double vitrage
Oui

Urbanisme

Permis de construire
Oui
Permis de lotissement
Non
Droit de préemption
Oui
Localité
Brugstraat 1 301, 2060 Anvers
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle