Back to results

Scoop: Apartment for sale in Antwerp with 2 bedrooms

EPC label DEPCD
84
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Lichtrijk hoekappartement met 2 slaapkamers én 2 terrassen

Dit gezellige appartement heeft niet alleen een toplocatie met uitzicht op het Sint-Jansplein, maar ook het groene Park Spoor Noord vlakbij. Je woont hier op wandelafstand van het stadscentrum, supermarkten en alle voorzieningen. De vorige eigenaar heeft hier jarenlang met plezier gewoond, en nu is het jouw kans om deze plek je eigen te maken!

Leefruimte met grote ramen

Wanneer je binnenkomt, merk je meteen hoe licht en ruim het appartement aanvoelt. De grote ramen – typisch voor dit hoekpand – zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op het plein beneden. Dit is de plek waar je je elke dag thuis voelt en helemaal tot rust komt. De indeling zorgt voor een gezellige, huiselijke sfeer waarin je ongetwijfeld vele mooie momenten zult beleven.

Aparte keuken met veel potentieel

De keuken is apart en heeft alles wat je nodig hebt om jouw favoriete gerechten klaar te maken. Dankzij de slimme indeling en de vele opbergmogelijkheden blijft alles netjes en georganiseerd. Hier heb je alle ruimte om jouw kookkunsten te ontplooien, en met wat persoonlijke touch kan deze keuken uitgroeien tot een gezellige plek voor culinaire avonturen.

Twee slaapkamers

Het appartement beschikt over twee slaapkamers: een ruime master bedroom en een iets kleinere kamer die perfect dienst kan doen als kinderkamer, home office of gezellige logeerkamer. 

Gemoderniseerde badkamer en apart toilet

De badkamer is gemoderniseerd en heeft een ruime inloopdouche met raam. Een verfrissende douche in de ochtend of een relaxmoment in de avond – het kan hier allemaal. Het apart toilet zorgt bovendien voor extra gemak.

Handig om te weten

In de inkomhal vind je praktische ingemaakte kasten die extra opbergruimte bieden én je hebt een eigen kelderberging – altijd handig! De locatie is ideaal: een mooie wandeling in Park Spoor Noord, de supermarkten om de hoek en het centrum van Antwerpen op slechts enkele minuten afstand. De combinatie van de ruime kamers, het lichtinval door de grote ramen, en de unieke hoekligging maken dit appartement tot een bijzondere woonplek in de stad.

Verliefd? Mail info@ugly.be

Financial

Sales under VAT system
No
Cadastral income
728 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
84 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area

Location

Surroundings / neighbourhood
Residential area

Layout

Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Terrace
Yes

Comfort

Parlophone
Yes
Lift
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
372
EPC label
D
Double glazing
Yes

Urban planning

Building permit
Yes
Subdivision permit
No
Pre-emption right
Yes
Location
Brugstraat 1 301, 2060 Antwerp
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan