Maison à vendre à Anvers avec 5 chambres

175
175
5
1
Description

Mooi gerenoveerde herenwoning met 5 slpkmrs en tuin.

Kwalitatief gerenoveerd in 2024 en energiezuinige herenwoning van ±175m² met 4 volwaardige slaapkamers en stadstuin ±25 m². Op wandelafstand van het bruisende Zurenborg, Stadspark en centrum A’pen – voorzien van zonnepanelen en voldoet aan de isolatienorm! Lage EPC-score!
Een doordachte woning die voldoet aan de hedendaagse eisen - dubbel glas,  HR CV ketel, zonnepanelen, …. Een grote troef is de aanwezigheid van een zonnepanelen installatie met bijhorende groenstroomcertificaten
We betreden de woning in een aparte hal met als ondergrond keramische tegels. Via de hal vinden we aan de linkerzijde de grote leefruimte terug op een parketvloer. Dankzij de grote raampartijen aan de voor- en achtergevel geniet u hier van voldoende licht en lucht. Aanpalend aan de leefruimte vinden we de ruime open keuken. Ook de keuken heeft een parketvloer als ondergrond. Ze is volledig uitgerust met alle hedendaagse toestellen. Via de eetruimte hebt u toegang tot een zuid georiënteerde tuin van 20m² met privacy. Op de gelijkvloers verdieping bevindt zich eveneens een apart toilet.
Via de houten trap komen we op de eerste verdieping  waar we twee zeer ruime slaapkamers op een parketvloer en een volledig betegelde badkamers met een ligbad, inloopdouche, een toilet, een lavabo met schuiven en een spiegel terugvinden. Op de bovenste verdiepingen bevinden zich de overige 4 ruime slaapkamers en een aparte kamer dat kan dienen als dressing of bureau onder een schuin dak.
Tenslotte is er nog droge en betegelde kelder aanwezig. 

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non
Prix/m²
2.680 €

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Surface
175 m²
Surface construite
70 m²

Terrain

Surface de la parcelle
175 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Orientation jardin
Sud

Aménagement

Nombre de chambres
5
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
0

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Oui
Vidéophone
Non

Énergie

Niveau E
0
Émissions de CO²
0 kg/kWh
Panneaux solaires
Oui

Urbanisme

Permis de lotissement
Non
Droit de préemption
Non
Patrimoine protégé
Non
Localité
Kwekerijstraat 98, 2060 Anvers
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle