House for sale in Antwerp with 5 bedrooms

175
175
5
1
Description

Mooi gerenoveerde herenwoning met 5 slpkmrs en tuin.

Kwalitatief gerenoveerd in 2024 en energiezuinige herenwoning van ±175m² met 4 volwaardige slaapkamers en stadstuin ±25 m². Op wandelafstand van het bruisende Zurenborg, Stadspark en centrum A’pen – voorzien van zonnepanelen en voldoet aan de isolatienorm! Lage EPC-score!
Een doordachte woning die voldoet aan de hedendaagse eisen - dubbel glas,  HR CV ketel, zonnepanelen, …. Een grote troef is de aanwezigheid van een zonnepanelen installatie met bijhorende groenstroomcertificaten
We betreden de woning in een aparte hal met als ondergrond keramische tegels. Via de hal vinden we aan de linkerzijde de grote leefruimte terug op een parketvloer. Dankzij de grote raampartijen aan de voor- en achtergevel geniet u hier van voldoende licht en lucht. Aanpalend aan de leefruimte vinden we de ruime open keuken. Ook de keuken heeft een parketvloer als ondergrond. Ze is volledig uitgerust met alle hedendaagse toestellen. Via de eetruimte hebt u toegang tot een zuid georiënteerde tuin van 20m² met privacy. Op de gelijkvloers verdieping bevindt zich eveneens een apart toilet.
Via de houten trap komen we op de eerste verdieping  waar we twee zeer ruime slaapkamers op een parketvloer en een volledig betegelde badkamers met een ligbad, inloopdouche, een toilet, een lavabo met schuiven en een spiegel terugvinden. Op de bovenste verdiepingen bevinden zich de overige 4 ruime slaapkamers en een aparte kamer dat kan dienen als dressing of bureau onder een schuin dak.
Tenslotte is er nog droge en betegelde kelder aanwezig. 

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Price/m²
2.680 €

Building

Type of property
House
Surface
175 m²
Constructed area
70 m²

Terrain

Plot size
175 m²
Most recent urban destination
Residential area
Orientation garden
South

Layout

Number of bedrooms
5
Number of bathrooms
1
Number of toilets
0

Comfort

Home automation
No
Parlophone
Yes
Videophone
No

Energy

E-level
0
CO² emissions
0 kg/kWh
Solar panels
Yes

Urban planning

Subdivision permit
No
Pre-emption right
No
Protected heritage
No
Location
Kwekerijstraat 98, 2060 Antwerp
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan