Maison à vendre à Anvers avec 5 chambres

DEPCD
590
465
5
4
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

In een van de meest residentiële buurten van de stad. Gelegen niet ver van de Ring rond Antwerpen en op een boogscheut van het centrum, straalt deze buurt geschiedenis en architectuur uit.

Dit halfopen burgerhuis, ontworpen door de architect Thielens, combineert een cottagestijl met neotraditionele architectuur. De indrukwekkende hal met origineel glaswerk verwelkomt je en leidt je naar de leefruimte met visgraatparket en grote ramen die overvloedig daglicht binnenlaten. Moderne elementen harmoniseren prachtig met het originele ontwerp uit 1904.

De stijlvolle zithoek met gashaard gaat naadloos over in de open keuken, met een marmeren keukeneiland en moderne apparatuur. Geniet van het uitzicht op de schitterende tuin. Een rustgevende oase, met een zitruimte achterin, waar de open haard van beton een stoere contrast vormt met de natuurlijke omgeving. Een majestueuze plataan steekt door het dak en symboliseert de kracht van de natuur.

Na een verfrissende duik in het zwembad met jetstream kun je heerlijk ontspannen in de wellnessruimte in het souterrain, waar ook een Turkse hamam, wasplaats en bureau met houten kasten te vinden zijn.

Op de eerste verdieping vind je de masterbedroom met een ensuite badkamer en een vrijstaand bad in de tweede erker. Een tweede slaapkamer met een terras biedt uitzicht op de tuin, compleet met een buitendouche. Voor extra privacy is er een aparte badkamer met dubbele wastafel, ligbad en toilet.

De tweede verdieping beschikt over een slaap- en badkamer, met een slaapkamer die baadt in natuurlijk licht en een praktische dressing. De badkamer is uitgerust met een wastafel en douche.

De derde verdieping herbergt een volledig ingericht duplex appartement met aparte ingang, perfect voor een opgroeiende tiener of nanny. De ruime leefruimte met open keuken biedt toegang tot drie slaapkamers en een badkamer.

Parkeren is geen probleem, met een eigen oprit en parkeerplaats heb je altijd een plaats, voor de deur.

Ervaar de rust in de tuin, een waar toevluchtsoord voor ontspanning temidden in de bruisende stad.

Finances

Ventes sous régime de TVA
Non

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison de maître
Surface
590 m²

Terrain

Surface de la parcelle
465 m²
Affectation urbanistique
Zone d'habitat avec une valeur cult., hist. et/ou esthétique
Jardin
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
5
Nombre de salles de bain
4
Terrasse
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
355
Classe énergétique
D
Numéro du rapport PEB
20240508-0003240423-RES-1

Urbanisme

Permis de construire
Oui
Permis de lotissement
Non
Droit de préemption
Non
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle