House for sale in Antwerp with 5 bedrooms

DEPCD
590
465
5
4
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

In een van de meest residentiële buurten van de stad. Gelegen niet ver van de Ring rond Antwerpen en op een boogscheut van het centrum, straalt deze buurt geschiedenis en architectuur uit.

Dit halfopen burgerhuis, ontworpen door de architect Thielens, combineert een cottagestijl met neotraditionele architectuur. De indrukwekkende hal met origineel glaswerk verwelkomt je en leidt je naar de leefruimte met visgraatparket en grote ramen die overvloedig daglicht binnenlaten. Moderne elementen harmoniseren prachtig met het originele ontwerp uit 1904.

De stijlvolle zithoek met gashaard gaat naadloos over in de open keuken, met een marmeren keukeneiland en moderne apparatuur. Geniet van het uitzicht op de schitterende tuin. Een rustgevende oase, met een zitruimte achterin, waar de open haard van beton een stoere contrast vormt met de natuurlijke omgeving. Een majestueuze plataan steekt door het dak en symboliseert de kracht van de natuur.

Na een verfrissende duik in het zwembad met jetstream kun je heerlijk ontspannen in de wellnessruimte in het souterrain, waar ook een Turkse hamam, wasplaats en bureau met houten kasten te vinden zijn.

Op de eerste verdieping vind je de masterbedroom met een ensuite badkamer en een vrijstaand bad in de tweede erker. Een tweede slaapkamer met een terras biedt uitzicht op de tuin, compleet met een buitendouche. Voor extra privacy is er een aparte badkamer met dubbele wastafel, ligbad en toilet.

De tweede verdieping beschikt over een slaap- en badkamer, met een slaapkamer die baadt in natuurlijk licht en een praktische dressing. De badkamer is uitgerust met een wastafel en douche.

De derde verdieping herbergt een volledig ingericht duplex appartement met aparte ingang, perfect voor een opgroeiende tiener of nanny. De ruime leefruimte met open keuken biedt toegang tot drie slaapkamers en een badkamer.

Parkeren is geen probleem, met een eigen oprit en parkeerplaats heb je altijd een plaats, voor de deur.

Ervaar de rust in de tuin, een waar toevluchtsoord voor ontspanning temidden in de bruisende stad.

Financial

Sales under VAT system
No

Building

Type of property
House
Subtype
Mansion
Surface
590 m²

Terrain

Plot size
465 m²
Most recent urban destination
Residential area with a cult., hist. and/or aesthetic value
Garden
Yes

Layout

Number of bedrooms
5
Number of bathrooms
4
Terrace
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
355
EPC label
D
Unique code EPC
20240508-0003240423-RES-1

Urban planning

Building permit
Yes
Subdivision permit
No
Pre-emption right
No
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan