Commercial à vendre à Anvers

595 000 €
Classe énergétique CEPCC
203
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Unieke en instapklare commerciële ruimte van ca 203 m² op een werkelijke commerciële toplocatie op het Eilandje. Deze handelsruimte is gelegen aan de Londenstraat, vlakbij het MAS met de jachthaven. De boulevard met winkels en horecazaken bij het ZNA Cadix (opening september 2023) wordt ongetwijfeld een extra trekpleister voor de buurt. Anderzijds is het recente, groene Schengenplein met de Delhaize en verschillende eetgelegenheden zeker een troef.

Een uitermate gunstige locatie met gegarandeerde visibiliteit en passage. Deze ligging geniet bovendien van een vlotte bereikbaarheid met tal van invalswegen vlakbij.

Grote raampartijen strekken zich uit over de volledige gelijkvloerse verdieping aan de kant van de Londenstraat met een gevellengte van ca 27m, wat zorgt voor een ideale lichtinval en een aangename werkomgeving.

De ruimte is strak en minimalistisch ingericht. Een doorlopende polybeton, de openheid en de plafondhoogte van ca 3,65m dragen hier zeker toe bij. Bovendien kan u qua indeling nog verschillende kanten uit.

Een kitchenette en sanitair zijn apart voorzien.

Deze polyvalente handelsruimte is ideaal voor tal van doeleinden; een exclusieve showroom, winkel, kantoor of vrij beroep.

Finances

Revenu cadastral
4.467 €

Bâtiment

Type de propriété
Commercial
Sous-type
Commerce
Surface
203 m²

Terrain

Affectation urbanistique
Zone résidentielle

Confort

Piscine
Non
Raccordement aux égouts
Oui

Énergie

Classe énergétique
C
Numéro du rapport PEB
2.835.870
Date d’expiration PEB
13-03-2033

Urbanisme

Intimation en justice
Non
Permis de construire
Oui
Permis de lotissement
Non
Localité
Londenstraat 39, 2000 Anvers
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires