Commercial for sale in Antwerp

€595,000
EPC label CEPCC
203
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Unieke en instapklare commerciële ruimte van ca 203 m² op een werkelijke commerciële toplocatie op het Eilandje. Deze handelsruimte is gelegen aan de Londenstraat, vlakbij het MAS met de jachthaven. De boulevard met winkels en horecazaken bij het ZNA Cadix (opening september 2023) wordt ongetwijfeld een extra trekpleister voor de buurt. Anderzijds is het recente, groene Schengenplein met de Delhaize en verschillende eetgelegenheden zeker een troef.

Een uitermate gunstige locatie met gegarandeerde visibiliteit en passage. Deze ligging geniet bovendien van een vlotte bereikbaarheid met tal van invalswegen vlakbij.

Grote raampartijen strekken zich uit over de volledige gelijkvloerse verdieping aan de kant van de Londenstraat met een gevellengte van ca 27m, wat zorgt voor een ideale lichtinval en een aangename werkomgeving.

De ruimte is strak en minimalistisch ingericht. Een doorlopende polybeton, de openheid en de plafondhoogte van ca 3,65m dragen hier zeker toe bij. Bovendien kan u qua indeling nog verschillende kanten uit.

Een kitchenette en sanitair zijn apart voorzien.

Deze polyvalente handelsruimte is ideaal voor tal van doeleinden; een exclusieve showroom, winkel, kantoor of vrij beroep.

Financial

Cadastral income
4.467 €

Building

Type of property
Commercial
Subtype
Business
Surface
203 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area

Comfort

Swimming pool
No
Connection sewerage
Yes

Energy

EPC label
C
Unique code EPC
2.835.870
EPC expiry date
13-03-2033

Urban planning

Summons
No
Building permit
Yes
Subdivision permit
No
Location
Londenstraat 39, 2000 Antwerp
Also interesting for you
View similar properties