Appartement à vendre à Anvers avec 2 chambres

Classe énergétique CEPCC
119
2
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Trendy en zeer aangenaam appartement van ca 119 m² op de gelijkvloerse verdieping van de residentie “I-LO” in de Napelsstraat, een zijstraat van de groene Londenstraat. Hier is het werkelijk heerlijk genieten van groen en water, met tal van winkels en restaurants op wandelafstand. Het Willemdok met de plezierbootjes en het MAS zorgen voor een immer vakantiegevoel. Het recent aangelegde groene Schengenplein met ponton aan het Kattendijkdok maakt de wijk helemaal compleet. Een grote Delhaize in de straat en bakkers en slagers op wandelafstand zijn een luxe. Bovendien is een vlotte bereikbaarheid gegarandeerd door de nabijheid van tal van invalswegen. Ook met het openbaar vervoer of met de fiets bent u in ‘no-time’ in het stadscentrum.

U betreedt het appartement via de inkomhal met ingemaakte vestiairekasten. De aangename leefruimte op parket is voorzien van grote raampartijen die tevens toegang bieden naar het aangrenzende terras. Van dit overdekte terras van ca 17 m² kan u het hele jaar door genieten.

De open keuken is volledig ingericht en voorzien van alle toestellen: inductie kookvuur, combinatie microgolf- en oven en vaatwasser. 
De praktische, aparte berging biedt plaats voor een grote koelkast en diepvries. 

Aan de achterzijde bevinden zich de twee slaapkamers. De hoofdslaapkamer is aangenaam ruim en is tevens voorzien van een inloop-dressing. De tweede slaapkamer, met plaats voor een ingemaakte kastenwand, is ideaal te gebruiken als kinder- of gastenkamer of home office. De badkamer is stijlvol afgewerkt met een royale inloop regendouche, dubbele lavabo en kast met aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Privatieve kelderberging.
Ruime gemeenschappelijke fietsenberging.

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Appartement
Surface
119 m²

Terrain

Affectation urbanistique
Zone résidentielle

Aménagement

Nombre de chambres
2
Nombre de salles de bain
1
Terrasse
Oui

Confort

Ascenseur
Oui
Piscine
Non
Raccordement aux égouts
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
262
Classe énergétique
C
Numéro du rapport PEB
3.313.798

Urbanisme

Intimation en justice
Non
Permis de construire
Oui
Permis de lotissement
Non
Localité
Napelsstraat 63 02, 2000 Anvers
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle