Appartement à vendre à Anvers avec 2 chambres

Classe énergétique BEPCB
127
42
2
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

In hartje Antwerpen, op een steenworp van de Rooseveltplaats, vind je dit bewonderenswaardige huis achter een tof geveltje terug. ‘Uniek’ is hier absoluut een sleutelwoord, net zoals ‘hebbehebbehebbe!!’. Een huisje in de hoogte gebouwd, maar waar ruimte en licht toch de hoofdrol speelt: dat is wat je hier alvast kan verwachten. Om mee te beginnen…  

Dit gouden pand zag het daglicht voor ’t eerst in 1937 en werd ontworpen door Léon Stynen. Dat toffe geveltje dat je vast opvalt, is beschermd – waardoor de etalage behouden moet blijven. Ook die mooie trap is authentiek behouden – maar voor de rest is deze parel instapklaar en voorzien van alle luxe. Zo werd er een fietslift geïnstalleerd, om echt élke vierkante centimeter van dit heerlijke huis te benutten. Let zéker ook op die prachtige bamboe vloeren die voor rust en balans in huis zorgen…  

Je komt binnen in dit pand op de begane grond, waar je ontvangen wordt door de volledig vernieuwde keuken die van al het nodige voorzien is. Volg je dat schoon licht tegeltje verder naar achter, dan vind je de gezellige eetkamer: een echte eyecatcher dankzij die ruwe, bakstenen muur. Verder is hier nog een aparte wasberging met aansluiting voor je wasmachine en droogkast. 

Wandel je vervolgens naar de eerste verdieping, dan kom je terecht in de knappe leefruimte met voldoende ruimte om een ruimte zithoek én een aparte bureauruimte te plaatsen. Je vindt hier eveneens een apart toilet.  

De tweede verdieping trakteert op de eerste slaapkamer, nóg een apart toilet én een badkamer met lavabo en inloopdouche. Op deze verdieping staat rust en me-time centraal! 

Wandel je dan uiteindelijk door naar het derde, dan vind je nog een slaapkamer terug: deze geeft bovendien toegang tot een héérlijk dakterras, waar je van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat kan zonnebaden. Absoluut uniek in de Stad!  

Houd verder je wandelschoenen en tramkaart paraat, want de Lange Nieuwstraat krijgt een make-over met bredere trottoirs en een gloednieuwe tramlijn! Helaas, auto's moeten hun heil elders zoeken, want parkeren wordt hier een no-go.

Ook zo verliefd als wij dat zijn? Info@ugly.be 

Finances

Revenu cadastral
745 €
Surface cadastrale
42 m²

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Triplex
Surface
127 m²

Terrain

Surface de la parcelle
42 m²

Lieu

Environs / quartier
Centre ville; Central
Transports en commun à proximité
Oui
Autoroute à proximité
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
2
Nombre de salles de bain
1
Cuisine
Oui

Confort

Ascenseur
Non
Raccordement au gaz
Oui
Raccordement aux égouts
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
183
Classe énergétique
B
Numéro du rapport PEB
20240628-0003295091-RES-1

Urbanisme

Intimation en justice
Non
Condamner
Non
Permis de construire
Oui
Localité
Lange Nieuwstraat 149, 2000 Anvers
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle