House for sale in Sint-Niklaas with 3 bedrooms

EPC label FEPCF
103
197
3
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Gelegen in een buurt waar alles binnen handbereik is, vindt u deze toffe rijwoning. Supermarkten, openbaar vervoer, groen pleintjes, kappers, cafés en zo veel meer zijn binnen wandelafstand bereikbaar. 

Achter de charmante voorgevel schuilt een ruime inkomhal die u verwelkomt en uitnodigt om verder te verkennen. De inkomhal leidt u naar de leef- en eetruimte, perfect voor gezellige avonden met vrienden en familie. Grenzend aan de eetruimte vindt u de open keuken. Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich ook een kleine extra badkamer, compact maar voorzien van alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse routine.
 
Aan de achterkant van het huis wacht een fijne veranda met zonnescherm. Dit is de ideale plek om te genieten van uw ochtendkoffie of een ontspannen middag. Naast de veranda is een handige bergruimte, perfect voor al uw werkgrief en meer.

De oost-georiënteerde tuin is de plek waar u kunt ontsnappen aan de drukte van de dag. Of u nu groene vingers heeft of gewoon wilt genieten van de buitenlucht, deze tuin biedt een plekje voor iedereen.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers: twee ruime en één kleinere, elk met hun eigen karakter en charme. De tweede badkamer op deze verdieping is voorzien van een bad, lavabo en toilet.

Met een vaste trap bereikt u de zolderruimte. Hier kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en een vierde slaapkamer creëren, of wat dacht u van een hobbyruimte, kantoor of speelkamer?

Graag meer info of een vrijblijvend bezoek? Contacteer ons via lena@claves.be of 03 502 98 74.

‘Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residenti%C3%ABle-gebouwen-2023.’

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Price/m²
1.162 €

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
103 m²

Terrain

Plot size
197 m²
Most recent urban destination
Residential area
Garden
Yes

Layout

Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1

Comfort

Home automation
No
Parlophone
No
Videophone
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
778
EPC label
F
Unique code EPC
20240704-0003303195-RES-1

Urban planning

Subdivision permit
No
Pre-emption right
No
G-score (building score)
C (small risk of flooding under current climate)
Location
Driegaaienstraat 40, 9100 Sint-Niklaas
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan