Apartment for sale in Blankenberge with 1 bedroom

EPC label CEPCC
100
127
1
1
Description

Instapklaar één slaapkamer appartement met prachtig zongericht terras en zijdelings zeezicht

Dit instapklare één slaapkamer appartement situeert zich op een unieke locatie in het midden van de Zeedijk. Via de leefruimte heeft u rechtstreekse toegang tot het volledig overdekt zuidgericht terras van maar liefst 27m2 waar u kunt genieten van zowel een zijdelings zeezicht alsook een open zicht over het hinterland. De zon komt op het terras vanaf de late voormiddag tot de zonsondergang.

Bij het binnenkomen van het appartement  begeeft zich voor u de ruime lichtrijke leefruimte en eetkamer met een volledige geïnstalleerde open keuken met zicht op het terras. Via de leefruimte is er toegang tot het terras via de 8 meter lange schuiframen waar u kunt genieten van zowel de namiddagzon, een zonsondergang als een lateraal zicht op zee. Gezien de grote leefruimte is het mogelijk hier een tweede slaapkamer te creëren. Verder in het appartement situeert zich de ene ruime slaapkamer let aanpalend terras. Er is tevens een extra slaapmogelijkheid (voor 2 personen) in de leefruimte via het uitrekbaar bed.

Verder beschikt het appartement over een ruime badkamer met zowel douche/bad en een dubbele lavabo. -

De eigenaar biedt u de mogelijkheid tot het aankopen van een enkele en/of dubbele staanplaats. (€42.000 of €79.000). Daarnaast kan ook een ruime kelder extra aangekocht worden (€28.000). Deze bieden een hoog rendement die aangetoond kan worden via het huurcontract. Dit appartement wordt bemeubeld verkocht.

Dit appartement is gelegen op de achtste verdieping in de residentie Bristol en is bereikbaar met de lift. Gezien de allerhande troeven die het appartement geeft kan dit zowel gebruikt worden als hoofdverblijfplaatstweede verblijf of als investering.

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Price/m²
2.748 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
100 m²

Terrain

Plot size
127 m²
Most recent urban destination
Residential area
Orientation garden
South

Layout

Number of bedrooms
1
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1

Comfort

Home automation
No
Parlophone
No
Videophone
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
233
EPC label
C
Unique code EPC
20240902-0003357813-RES-1

Urban planning

Subdivision permit
No
Pre-emption right
No
Protected heritage
Yes
Location
Zeedijk 129 0809, 8370 Blankenberge
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan