Apartment for sale in Blankenberge with 2 bedrooms

EPC label BEPCB
96
103
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Dit prachtige hoekappartement bevindt zich op de derde verdieping van de stijlvolle Residentie Littoral, gebouwd in 2007. Met een moderne inrichting en hoog wooncomfort is deze unieke duplex ideaal voor permanente bewoning, als tweede verblijf of als investering. De ligging in de rustige Descampsstraat, dicht bij de Zeedijk, het strand, het station en winkelstraten, is perfect.

De lift brengt ons naar de derde verdieping, waar we worden verwelkomd in een ruime inkomhal met een apart gastentoilet en ingebouwde kasten. De hal leidt naar de lichte woonkamer, die toegang biedt tot twee zonovergoten terrassen. De stijlvolle en duurzame afwerking van het appartement valt meteen op. Grenzend aan de eetplaats vinden we de moderne open keuken, uitgerust met hoogwaardige apparatuur en verbonden met een handige bergruimte met aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Via de trap in de inkomhal bereiken we de tweede verdieping van de duplex. De nachthal leidt naar twee royale slaapkamers en een badkamer. Eén slaapkamer is voorzien van ingebouwde maatkasten, terwijl de andere in directe verbinding staat met een ruime, praktische dressing. Beide kamers hebben via aparte toegangsdeuren toegang tot de grote badkamer, die is uitgerust met een inloopdouche, wastafel en een tweede toilet, alles afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Het appartement is steeds perfect onderhouden en biedt volop comfort. Als extra troef is er een algemene fietsenberging op de begane grond van de residentie.

Is uw interesse gewekt of wilt u een bezoek inplannen? Neem dan zeker contact op en mis deze kans niet!

Financial

Cadastral income
1.020 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
96 m²

Terrain

Plot size
103 m²

Layout

Number of bedrooms
2

Comfort

Lift
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
110
EPC label
B
Unique code EPC
3035118-RES

Urban planning

Summons
No
Building permit
Yes
Subdivision permit
No
Location
Descampsstraat 2, 8370 Blankenberge
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan